Erik Bojničan Kultúra

Oddýchnite si na zaujímavých podujatiach: Čo ponúka víkend v Hlohovci a okolí?

Dva voľné dni sú už tu a spríjemniť vám ich môžu aj zaujímavé podujatia v Hlohovci a okolí. Zoznámte sa aj vy s našimi tipmi...

Ilustračný obrázok k článku Oddýchnite si na zaujímavých podujatiach: Čo ponúka víkend v Hlohovci a okolí?
Zdroj: TASR

Putovanie po vinohradoch

Sobota 10. júna od 09:00, Štart Urbánok (altánok Sv. Urbana)

Počasie priam láka do prírody a pre Hlohovčanov sa chystá akcia, ako stvorená presne na to. Počas približne 10 kilometrovej turistiky si môžete pozrieť krásy prírody okolia nášho mesta a dozvedieť sa čo to o pestovaní vína. Trasa je určená pre peších turistov aj pre cykloturistov (horský bicykel) a vedie po poľných cestách a chodníkoch vo vinohradoch a medzi vinohradmi.

Burza detského oblečenia, hračiek a potrieb

Sobota 10. júna od 08:30, Klub Axa, Námestie svätého Michala

Špeciálna burza, ktorá je určená predovšetkým rodičom sa chystá počas soboty v Hlohovci. Pokiaľ by ste radi za dobré ceny nakúpili pre vaše ratolesti, bola by škoda ju premeškať. Na predaj budú okrem oblečenia aj dojčenské potreby, kočíky, hračky, knihy či športové potreby pre deti a mládež od 0 do 15 rokov.

Vítanie leta

Sobota 10. júna, od 16:00 Bojničky

Pri Hlohovci sa chystá vítanie leta vo veľkom štýle. Nebude chýbať minitrh s lokálnymi produktami či ochutnávka vín a špecialít. Ako uvádzajú organizátori, táto akcia vzniká s cieľom priblížiť tento krásny vinohradnícky región ľuďom.Pozrite podrobnosti.

Kino: Cuky a Luky vo filme

Sobota 10. júna, o 19:00 Kino Úsmev

Kino Úsmev pozýva na príbeh, ktorý rozpráva príbeh začiatku šialeného priateľstva, ktoré dve priateľky navždy zmení. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve. Luky celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci – lásku.

Víkend otvorených parkov a záhrad

Nedeľa 11. júna o 10:00 a 15:00, Zámocká záhrada Hlohovec

Počas víkendu otvorených parkov a záhrad budete mať možnosť, čo to sa dozvedieť o vzácnostiach Zámockej záhrady. Komentované prehliadky po poznávacom okruhu poodhalia zaujímavosti o histórii, faune a flóre hlohoveckého zámockého parku. Od 15:00 bude v tento deň vstup na vyhliadku veže kostola zadarmo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM