Erik Bojničan Iné športy

Obrovský úspech tenistiek: Hlohovčanky postupujú do semifinále extraligy, spoznávate kapitána?

Priaznivci tenisu v Hlohovci majú veľký dôvod na radosť. Našim hráčkam sa podarilo v štvrťfinále extraligy zdolať Piešťany a postupujú do semifinále!

Ilustračný obrázok k článku Obrovský úspech tenistiek: Hlohovčanky postupujú do semifinále extraligy, spoznávate kapitána?
Zdroj: Dnes24.sk

Tenistky HTC Hlohovec to vo svojej premiére v najvyššej tenisovej súťaži na Slovensku berú vážne. V štvrťfinále extraligy na ne čakali hráčky Piešťan, ktoré chceli na domácej pôde zvíťaziť. Výborným výkonom však hlohovské tenistky dokázali súpera zdolať v pomere 4:3.

„Tenis je v našom meste najstarší šport, ešte starší ako futbal. Na budúci rok oslavuje 110 rokov existencie. Aj preto sme chceli extraligu udržať,“ prezradil o motivácii kapitán Miroslav Kollár.

Po úspešnom štvrťfinále teraz čaká hráčky HTC Hlohovec ťažký súper v podobe obhajcu titulu TC EMPIRE Trnava. Zápas sa uskutoční už túto stredu o 9:00 na pôde Trnavy.

„V extralige sme sa udržali, ale aj do Trnavy ideme v kompletnom zložení. S hráčkami sme sa dohodli, že budú k dispozícii celý týždeň, na všetky tri kolá. Aj Rebecca Šramková, ktorá u nás hosťuje a má hlavný podiel na víťazstve, spolu s Darinou Šeděnkovou sa postarala o postupový bod vo štvorhre,“ dodáva kapitán Hlohovca.

Extraliga ženy 2015, I. kolo

HTC Hlohovec – TK Kúpele Piešťany 4:3

  • Sujová – Grácová 6:3, 6:2
  • Svatíková – Maluniaková 6:0, 6:3
  • Šeděnková – Šumová 1:6, 3:6
  • Jarušková – Luknárová 4:6, 3:6
  • Šramková – Današová 6:0, 6:0
  • Šramková, Šeděnková – Maluniaková, Luknárová 7:5, 6:1
  • Svatíková, Sujová – Šumová, Šimová 3:6, 4:6

Foto: Milan Dvorščík

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM