Krimi

Obrovské nešťastie: Muža zachytilo nákladné auto, bol na mieste mŕtvy

K tragédi došlo v obci Veľké Kostoľany v okrese Piešťany. Nákladné auto zachytilo chodca. Zraneniam podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Obrovské nešťastie: Muža zachytilo nákladné auto, bol na mieste mŕtvy
2
Galéria

Nešťastie sa stalo vo štvrtok 5. novembra. „Piešťanskí policajti boli ráno privolaní k tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Veľké Kostoľany, okr. Piešťany,“ informuje o tom krajská polícia na sociálnej sieti.

„Z doposiaľ nezistených príčin zachytil 43-ročný vodič nákladného vozidla 66-ročného miestneho chodca. Podľa prvotných informácií sa mal muž pohybovať mimo priechodu pre chodcov,“ uvádza polícia.

Muž po náraze vážnym zraneniam na mieste podľahol. „Vodiča policajti podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Za týmto účelom bude chodcovi odobratá krv,“ prezradila polícia.

Z dôvodu dokumentovania nehody museli policajti úsek cesty uzavrieť. Polícia upozornila, že na presun po obci je potrebné využiť inú trasu.

Polícia zároveň apeluje na vodičov, aby zvýšili opatrnosť. „Chodcom odporúčame, aby začali aktívnejšie používať reflexné prvky, na cestu vstupovali len keď je to pre nich bezpečné a cez cestu prechádzali cez vyznačené priechody pre chodcov. Okolnosti a presné príčiny nehody naďalej vyšetrujeme,“ dodáva trnavská krajská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

V OBCI V. KOSTOĽANY DOŠLO K TRAGÉDII NÁKLADNÉ AUTO ZACHYTILO DÔCHODCU Piešťanskí policajti boli dnes ráno privolaní k...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, November 5, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM