Erik Bojničan Kultúra

Nuda nehrozí, takto s ňou hravo zatočíte: 7 tipov, kde sa oplatí stráviť voľné dni v Hlohovci

Ešte stále nemáte plány na voľné dni? Nemusíte ich presedieť doma a už vôbec cestovať ďaleko. Priamo v Hlohovci sa dočkáme akcií, ktoré sú na relax ako ušité.

Ilustračný obrázok k článku Nuda nehrozí, takto s ňou hravo zatočíte: 7 tipov, kde sa oplatí stráviť voľné dni v Hlohovci
Zdroj: TASR

KINO: Johankino tajomstvo

Štvrtok 7. január, 18:00

Nový človek prichádza na svet a nad jeho osudom bdejú tri sudičky. Jedna ho obdarí výnimočnými vlastnosťami, druhá mu postaví do cesty mnohé prekážky a tretia mu poradí, ako napriek všetkému môže v živote nájsť svoje šťastie. Čo sa však stane, ak jedna zo sudičiek nesplní svoju úlohu?

Verejné korčuľovanie

Krásne zimné počasie priam láka na čas strávený na čerstvom vzduchu. Verejné korčuľovanie je dostupné každý deň. Presné otváracie hodiny si môžete pozrieť TU.

KINO: Sídliskový sen

Piatok 8., sobota 9. január, 19:00

Tento film vznikal 8 rokov a zblízka dokumentuje život jednej z najznámejších osobností Česko-slovenské hudobnej scény. Patrik „Rytmus" Vrbovský vyrastal v obyčajné rodine na sídlisku v Piešťanoch. No kvôli svojmu pôvodu sa zrazu stretáva s predsudkami okolia.

NOVOFOLK

9. január 2016 o 19:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Hrajú: Aleš Švec a DRUHÁ EDÍCIA, Ján Hiťo Hurtík a Tomáš Gregor, Stano "Standard"Kamenčík, Lívia Doležalová a hostia CALI

HÁDZANÁ: Slovensko – Litva

9. január 2016, Športová hala na Zábraní

Slovenskí hádzanári si to v boji o postup na majstrovstvá sveta rozdajú o dôležité body práve v Hlohovci v Športovej hale. 9. januára naši hráči privítajú celok Litvy.

KINO: Niko 2

Sobota 9. január, 17:00

Krásny animovaný film. Sobík Niko opäť musí riešiť svoje problémy. Tentokrát sa ale Niko vydáva na záchranu misiu svojho nevlastného brata, ktorý je unesený zlými orlami. Na svojej ceste samozrejme stretáva veľa nových priateľov, s ktorými nie je núdza o zábavu. Niko a jeho priatelia musia prísť s plánom na záchranu.

KINO: Dieťa 44

Nedeľa 10. január, 19:00

Sme v stalinistickom Sovietskom zväze v 50 rokoch. Lev je vojnový hrdina a jeho svedomitá práca pre sovietsku políciu mu zaistila postavenie, dobré bývanie pre svoju rodinu a pre svojich rodičov. Lev odmietne udať svoju ženu a tu štátna moc je nekompromisná. Je degradovaný a deportovaný do vyhnanstva. Naráža tu na vraždu, ktorá sa veľmi podobá jednému prípadu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM