Erik Bojničan Samospráva

Nový vedúci úseku primátora zatiaľ v nedohľadne: Výberové konanie zrušené, dôvod TU!

Pozíciu vedúceho úseku primátora zatiaľ neobsadí nikto. Čo stálo za rozhodnutím primátora Miroslava Kollára?

Ilustračný obrázok k článku Nový vedúci úseku primátora zatiaľ v nedohľadne: Výberové konanie zrušené, dôvod TU!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Primátor mesta Hlohovec podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej zrušil výberové konanie na pozíciu vedúci sekretariátu úseku primátora. Dôvodom zrušenia tohto výberového konania je podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy stále prebiehajúci proces organizačných zmien na mestskom úrade.

„Z tohto dôvodu nebude táto novo vytvorená pracovná pozícia obsadená až do doriešenia zmien v organizačnej štruktúre Mestského úradu,“ uviedla referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy. Primátor tak podľa jej slov urobil ešte pred otváraním obálok potenciálnych uchádzačov a neotvorené obálky budú archivované na MsÚ v zmysle registratúrneho poriadku.

Nové vedenie mesta podľa Hrinkovej SIebenstichovej pripravuje zásadnejšiu zmenu organizačnej štruktúry a fungovania MsÚ, ktorých výsledkom má byť efektívne fungujúca inštitúcia verejnej správy. „Pracovná pozícia „vedúci sekretariátu úseku primátora“ sa bude obsadzovať až po finalizácii spomenutých opatrení,“ dodala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM