Klaudia Goncalves Rôzne Správy

Nová jedáleň aj herňa: V domove pre matky s deťmi sa tešia z nových priestorov

V domove pre týrané ženy s deťmi OZ Esther sa môžu jeho obyvatelia tešiť z vynovených spoločenských priestorov. Nový šat dostala jedáleň i herňa.

Ilustračný obrázok k článku Nová jedáleň aj herňa: V domove pre matky s deťmi sa tešia z nových priestorov
8
Galéria
Zdroj: OZ Esther

Obyvatelia domova pre týrané ženy s deťmi, ktoré vedie občianske združenie Esther sa už niekoľko dní tešia z vynovených spoločných priestorov. OZ Esther uspelo v nominácii s projektom prerobenia spoločenských priestorov u známeho svetového predajcu nábytku. Ten im projekt zrealizoval na vlastné náklady.

„Jedáleň aj herňa pre deti vyzerajú úžasne,“ nešetrila chválou Michaela Bistáková, riaditeľka komunitného domova Esther. „Ďakujeme realizátorom za skvelú prácu, ktorú u nás odviedli. Ďakujeme aj za vymalovanie, výmenu podlahy, nový nábytok, doplnky, taniere, poháre, príbory, sponzorské balíčky, sladkosti, ovocie a taktiež nový televízor,“ poďakovala Bistáková prostredníctvom sociánej siete.

Vďaka podľa jej slov patrí aj všetkým tým, ktorí za projekt hlasovali a rovnako Tomášovi Kramárovi, ktorý komunitný domov Esther do projektu nominoval. O tom, že sa práca podarila sa môžete presvedčiť nahliadnutím do fotogalérie.

Nová jedáleň aj herňa: V domove pre matky s deťmi sa tešia z nových priestorov
8
Galéria
Zdroj: OZ Esther
Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM