Erik Bojničan Rôzne

Neviete sa dočkať leta? Tu je PREHĽAD kúpalísk v okolí, kde už odštartovali sezónu!

Slnečné lúče začínajú priostrovať a všetci sa tešíme len na jedno - kedy sa zrelaxujeme na slniečku, či osviežime v bazénoch. Zisťovali sme, kedy otvárajú svoje brány známe kúpaliská v okolí.

Ilustračný obrázok k článku Neviete sa dočkať leta? Tu je PREHĽAD kúpalísk v okolí, kde už odštartovali sezónu!
Zdroj: Dnes24.sk

Letná sezóna je čoraz bližšie a kúpaliská v regióne sa na ňu už intenzívne chystajú. Ako sme vás informovali, kúpalisko v Hlohovci otvára svoje brány už onedlho. Ak by sa vám nechcelo čakať, pripravili sme pre vás prehľad, kde v okolí si môžete užiť leto pri vode už v týchto dňoch.

Kúpalisko Eva

Areál termálneho kúpaliska Eva v Piešťanoch pozostávajúci z z otvoreného 50 -metrového bazéna , kľudového bazéna a detského bazéna ako aj z plôch vyhradených na slnenie pre rôzne športy je pre návštevníkov k dispozícii od stredy 28. mája. Teplota vody sa pohybuje okolo 27 °C, v kľudovom bazéne až 34–38 °C. V areáli plnom stromov a zelene nájdete aj trávnatú plochu vhodnúpre volejbal a kriket, dva antukové tenisové dvorce a ihrisko na plážový volejbal. Kapacita areálu dosahuje 1500 osôb.

Galandia

Svoje brány pre návštevníkov otvorila už aj Galandia v neďalekej Galante. Na svoje si tu prídu najmenší, pre ktorých je pripravený vonkajší detský bazén s teplotou vody 30 – 34 °C a detský kútik. Pre dospelých je pripravený 25 metrový plavecký bazén s teplotou vody 24 – 26 °C, vonkajší relexačný výplavový bazén s teplotou vody 28 – 33 °C. V areáli je k dispozícii aj ihrisko na plážový volejbal.

Termálne kúpalisko Horné Saliby

Rovnako aj Termálne kúpalisko v obci Horné Saliby je návštevníkom k dispozícii. Pre milovníkov termálneho kúpaliska sú k dispozícii tri bazény: taliansky bazén, bazén pre mládež a detský bazén do 6 rokov. Na zábavu slúži 72 m dlhý tobogan s vlastným dojazdovým bazénom. Milovníci športu môžu využívať tenisový kurt, volejbalové ihrisko a nohejbalové ihrisko. Odpočinok a slnenie je možné na upravenej a udržiavanej areálovej zeleni. Termálna voda vyviera z hĺbky 1559 m, na ústí má teplotu 67 stupňov °C a blahodárne pôsobí na pohybové ústrojenstvo.

Čítajte tiež:

Hygienici hodnotili prírodné kúpaliská v okolí: Pozrite, ako oznámkovali kvalitu ich vody!

Leto sa nezadržateľne blíži: Kedy sa otvorí hlohovské kúpalisko a koľko zacvakáme za vstup?

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM