Erik Bojničan Kultúra

Neleňošte cez víkend doma: Naše tipy, čo v Hlohovci zažiť

Víkend je už tu. Ako ho stráviť v Hlohovci? Dobrou pomôckou vám môžu byť naše tipy na zaujímavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Neleňošte cez víkend doma: Naše tipy, čo v Hlohovci zažiť
Zdroj: TASR

Pat a Mat vo filme

Sobota 4. február o 17:00, Kino Úsmev

Známa dvojica oslávila už svoje 40. narodeniny a doteraz sa na striebornom plátne ešte nepredviedla. Pre kutilov ich kalibru to ale samozrejme nemôže byť žiaden problém. Obzvlášť, keď na povale majú krabice plné filmov a pod schodami premietačku, na ktorej svojim fanúšikom radi odpremietajú svoje príhody. Neboli by to ale oni, ak by sa nestretli s celým radom nástrah. A tak sa teraz stretnú so zákerným kaktusom, suchým stromom, alebo sa rozhodnú „zvelebiť" svoj príbytok originálnymi úpravami. Ako sa im to podarí?

Mike a Dave zháňajú baby

Sobota 4. február o 19:00, Kino Úsmev

Tento film bol natočený podľa skutočných udalostí. Nečakajte však žiadnu drámu, osudy vojnových hrdinov, alebo nebodaj životopisný film niektorého z politikov, či excentrického umelca. V tomto prípade ide o katastrofickú komédiu, ktorá popisuje príbeh dvoch bratov Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), ktorí boli vždy presvedčení o tom, že jedine oni dokážu rozbehnúť tú správnu zábavu na rodinných oslavách.

Flirt party

Sobota 4. február o 21:00, One club Hlohovec

Zoznámiť sa a možno spoznať budúcu lásku? Aj takúto možnosť ponúka Flirt party, hlavné je však dobre sa zabaviť. Aby to bola tá pravá flirt párty, na vstupe si každý vyberie pásku: Zelená – voľný, Ružová – chce flirt, Modrá – zadaný. Za mixom sa predstaví DJ Jucky.

Spoza pece

Nedeľa 5. február o 15:00, Empírové divadlo

Divadelné predstavenie, ktoré sa chystá v Empírovom divadle poteší predovšetkým najmenších divákov. O čom bude? Kedysi sa celý život okolo pece točil. V peci sa kúrilo, na peci sa varilo ba dokonca aj spávalo. Spoza pece sa veľakrát šepkali tie najkrajšie rozprávky a tíško zneli piesne našich starých materí a otcov. Dorka a Betka sú veselé dievčatá. Vedia aj ťažkú prácu na krásnu rozprávku premeniť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM