Erik Bojničan Hádzaná

Napínavý zápas a krásne momenty: Sporta prerušila víťaznú šnúru Prešovčanov!

Našim extraligistom sa podaril husársky kúsok. Prerušili víťaznú sériu úradujúceho majstra z Prešova!

Ilustračný obrázok k článku Napínavý zápas a krásne momenty: Sporta prerušila víťaznú šnúru Prešovčanov!
Zdroj: TASR

Hráči Sporty Hlohovec sa po sobotnom víťazstve v Považskej Bystrici v šlágri kola stretli s úradujúcim majstrom z Prešova.

Zápas Sporty s Tatranom Prešov je vždy skvelý športový zážitok. Prešovský tím v prvom spoločnom súboji v nadstavbe prerušil Hlohovčanom víťaznú šnúru, bolo teda čo oplácať. Od úvodných momentov duelu bolo vidieť, že ani jeden z tímov zápas nepodcenil. Vo vyrovnanom stretnutí sa oba celky doťahovali a prvé dejstvo skončilo spravodlivou remízou v pomere 13:13.

V druhom polčase postupne prevzali iniciatívu domáci a skvelou hrou sa dostali do vedenia už o štyri góly. Prešovčania pristúpil k zmene na brankárskom poste. Záver bol vypätý ako len bolo možné a Tatran sa na našich extraligistov gólovo dotiahol. Zápas nakoniec skončil, podobne ako prvé dejstvo remízou. Skutočnosť, že Hlohovec dokázal Prešov obrať o body ukázala silu nášho celku. Sporta Hlohovec – Tatran Prešov (28:28)

Tréner Sporty Martin Lipták tak dostal predčasný narodeninový darček v podobe dôležitého bodového zisku pred play off.

V nasledujúcom kole v sobotu 21. marca privíta Sporta na domácej palubovke celok zo Šale, ktorý sa jej po bojovnom výkone poradilo v druhom kole nadstavby zdolať.

Zdroj: www.sporta.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM