Erik Bojničan Hádzaná

Najtesnejší výsledok: Hlohovec odohral vyrovnaný zápas so súperom z Viedne

Návštevníci športovej haly mohli vidieť zápas našich s atraktívnym súperom. V rámci prípravy do Hlohovca pricestoval rakúsky West Viedeň.

Ilustračný obrázok k článku Najtesnejší výsledok: Hlohovec odohral vyrovnaný zápas so súperom z Viedne
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Naši hádzanári pokračujú naplno v príprave na novú sezónu. Ako informovala Sporta Hlohovec na svojej stránke, v stredu 9. augusta im sparing partnera na domácej palubovke robil súper z hlavného mesta susedného rakúska – West Viedeň.

Aj v tomto zápase stále bolo podľa Sporty cítiť, že je to prípravný zápas. Od úvodu stretnutia začali lepšie hostia, keď viedli až do 13. minúty 5:6, kedy sa len na chvíľku do vedenia 7:6 dostali naši extraligisti. Viedenčania však opäť otočili a získali polčasové vedenie 10:15.

Sporta v druhom polčase začala stíhaciu jazdu, aby zmazala 5-gólové manko, čo sa jej podarilo v 18. minúte druhého dejstva, kedy dorovnala priebežný stav na 20:20. Od tohto momentu sa obe mužstvá doťahovali o jednogólové vedenie. Šťastnejším – víťazným tímom na konci duelu boli hostia z Viedne, ktorí porazili Sportu v pomere 24:25.

Našich extraligistov čaká v príprave najbližšie Valašský pohár na ktorom sa okrem Hlohovca predstavia tímy HC Robe Zubří, Frýdek-Místek a Kopřivnice. Turnaj je na pláne v dňoch od 18. do 20. augusta v českom meste Rožnov pod Radhoštěm.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM