Tlačové správy

Najlepšie selfíčka z Grapu urobíte vo VÚB zóne

Návštevníci piešťanského festivalu sa môžu tešiť na dva dni plné zážitkov vo VÚB stane, LED bar so štýlovou chillout zónou, či súťaže o zaujímavé darčeky. VÚB bude totiž jedným z hlavných partnerov tohtoročného festivalu Grape.

Ilustračný obrázok k článku Najlepšie selfíčka z Grapu urobíte vo VÚB zóne
Zdroj: Media&Communication Consulting

VÚB banka pripravila pre návštevníkov festivalu interaktívnu zónu s virtuálnou realitou, špeciálnu vysokozdvižnú plošinu pre tie najlepšie selfíčka, či nafukovaciu atrakciu známu ako wipe out. Najväčšou vychytávkou pre fanúšikov bude Instagramová súťaž s hľadaním hashtagov. Riaditeľka korportánej a marketingovej komunikácie VÚB Martina Hrivnáková odporúča navštíviť stan VÚB, kde nebude chýbať chillout zóna s wifi ani LED bar, v ktorom sa platí len bezkontaktne – mobilom alebo kartou: „Návštevníkom festivalu prinášame finančný komfort pre lepší zážitok. Bezkontaktné platby si môžu vyskúšať vo všetkých prevádzkach, ktoré budú mať špeciálne označenie. K dispozícii budú mať aj dva bankomaty na výber hotovosti.“

Na VÚB stagei bude živo

Do VÚB stanu, ktorého súčasťou bude aj samostatný stage, sa chystá aj jeden z organizátorov festivalu, Juraj Podmanický: „Piatok bude nadupaný. Vystúpia Haf & Beyuz, Diego, Bad Karma Boy, Ghost of you, Max Bazowski, DJ Simple Sample a DJ Young Jay. V sobotu sa o zábavu postarajú chalani z Vetroplachu, Monikino kino, Purist, Bulp, Longital, či Inkwall. Treba si to prísť naplno užiť.“

#vubzazitky

Pod týmto heslom sa bude niesť atmosféra vo VÚB zóne, kde nuda nehrozí. VÚB banka pripravila interaktívnu zónu s virtuálnou realitou, špeciálnu vysokozdvižnú plošinu pre tie najlepšie selfíčka z festivalu, a nafukovaciu atrakciu známu ako wipe out – zametač. Najväčšou vychytávkou pre fanúšikov bude Instagramová súťaž s hľadaním hashtagov. V areáli bude rozmiestnených veľa hashtagov. Stačí spraviť 5 fotografií a zdieľať ich s 5 rôznymi hasthagmi a fanúšikovia získajú originálne tričko vytvorené z daných fotografií priamo na mieste.

VÚB
VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorá má zastúpenie vo viac ako 40 krajinách po celom svete. Je aktuálnou držiteľkou ocenenia Najlepšia banka na Slovensku od magazínov Global Finance a EMEA Finance ako aj ocenenia Banka s najlepšími službami privátneho bankovníctva na Slovensku od magazínu Euromoney. Svoje služby na Slovensku poskytuje prostredníctvom siete 196 retailových pobočiek, 26 firemných pobočiek a 11 hypotekárnych centier. Banka zároveň prevádzkuje aj jednu pobočku v Českej republike.

zdroj foto: www.grapefestival.sk

Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM