Rôzne

Najkrajšie sviatky v roku sa blížia: Prvé info o vianočných trhoch v Hlohovci

Pomaly sa môžete začať tešiť na horúci punč, medovinu, rôzne dobroty a príjemnú atmosféru. Tu sú prvé informácie k hlohoveckým vianočným trhom.

Ilustračný obrázok k článku Najkrajšie sviatky v roku sa blížia: Prvé info o vianočných trhoch v Hlohovci
Foto: Róbert Jakubička

Vianočné trhy sa tešia každoročne veľkej obľube. Stánky, rozvoniavajúce klobásky a iné dobroty, medovina, varené víno, punč a predovšetkým vianočná atmosféra lákajú množstvo ľudí. Hlohovčania si už môžu termín ich konania v našom meste značiť do kalendárov.

Vianočné trhy sa uskutočnia v dňoch od 13. do 23. decembra 2017 na Námestí svätého Michala v priestoroch okolo kostola. Vianočné trhy aj tento rok prinesú tú právu atmosféru blížiacich sa sviatkov, bohatý program a park vyzdobený vianočnými motívmi.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Počas trhov v Hlohovci sa chystá aj sprievodný program. Každý deň, ako uvádza organizátor, budú môcť návštevníci zhliadnuť hudobno – zábavný program či už so školami, škôlkami, dôchodcami, združeniami, umelcami či kapelami na vianočnú tematiku. V čase keď práve nebude naživo nikto vystupovať bude vianočná reprodukovaná hudba na dotvorenie tej pravej vianočná nálady.

Zaujímavosťou budú opäť aj pravidelné výstupy na mestskú vežu kostola svätého Michala, vďaka ktorým si budú môcť Hlohovčania vychutnať pohľad na vysvietené mesto. Pripravujú sa aj viaceré vianočné novinky a atrakcie pre deti.

Otváracie hodiny počas Vianočných trhov 2017 budú v pondelok až štvrtok od 12:00 do 21:00. V piatok od 12:00 do 22:00, v sobotu od 08:00 do 22:00 a v nedeľu od 10:00 do 21:00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM