Erik Bojničan Bowling

Nadšenci bowlingu v druhom kole turnaja Frašták tours: Komu sa darilo najviac? FOTO

Celkom 41 hráčov bowlingu zavítalo v sobotu do Trnavy na druhý diel známeho turnaja s názvom Frašták tours. Víťaz prvého kola sa nezúčastnil, šanca na výhru sa teda ponúkla iným hráčom.

Ilustračný obrázok k článku Nadšenci bowlingu v druhom kole turnaja Frašták tours: Komu sa darilo najviac? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 21.3. pokračovalo 2 kolo Frašták Toursu, ktoré sa odohralo v bowlingovej herni v Trnave. Uvoľnená a srdečná atmosféra vládla na dráhach od úvodných hodov. Viacero hráčov príjemne prekvapilo.

Tentokrát sa turnaja zúčastnilo 41 hráčov. Pri absencii víťaza prvého kola, ktoré sa konalo v Nitre Tomáša Wesolowského sa ponúkala šanca odniesť si víťazstvo iným hráčom.

S touto výzvou si najlepšie poradil Pali Tkáč, ktorý zvíťazil s výkonom 755 zvalených kolov, tesne o tri koly za ním, zaostal Peter Janček (752) a bronzovú priečku obsadil Pavol Halás (742).

V nabitej ženskej konkurencii sa najviac darilo Ivane Suchánkovej, ktorá so súčtom 701 zanechala za sebou všetky svoje súperky. Opäť sa potvrdilo, že v tomto turnaji aj tí najväčší favoriti sú zdolateľní iným hráčom, ktorému akurát vyjde deň.

A aj preto sa už všetci nadšenci bowlingu tešia na ďalší seriál Frašták tours, ktorý sa uskutoční 18. apríla 2015 v bowlingovej herni v Piešťanoch.

Viac o turnaji Fraštátk tours sa dočítate TU.

Druhé kolo turnaja Frašták tours MBL
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM