Klaudia Goncalves Rôzne Správy

Na zvládnutie stresu existujú rôzne techniky: Presvedčili sa o tom aj Hlohovčania

Občianske združenie Samaria odštartovala sériu prednášok s diskusiou pod názvom "Štvrtok večer s ...". Prvým hosťom bol psychológ Karol Kováč, témou bol stres.

Ilustračný obrázok k článku Na zvládnutie stresu existujú rôzne techniky: Presvedčili sa o tom aj Hlohovčania
13
Galéria
Zdroj: OZ Samaria

Zaujímavý podvečer pripravili pre verejnosť v OZ Samaria, kde odštartovali sériu diskusií so zaujímavými ľuďmi pod názvom “Štvrtok večer s…”.

Hosťom prvého večera bol psychológ a zakladateľ Inštitútu stresu Karol Kováč. Témou prednášky a následnej diskusie bol stres a techniky, ako ho zvládnuť.

“Musíme konštatovať, že premiérový “Štvrtok večer s…” dopadol na výbornú. Prezentácia Karola Kováča bola skutočne zaujímavá a inšpiratívna. Dozvedeli sme sa, aký môže byť stres pre život nebezpečný, ako proti nemu bojovať, ako sa z neho dostať, prípadne ako sa mu úplne vyhnúť,” uviedlo k podujatiu OZ Samaria.

Po prednáške nasledovala plodná diskusia, ktorá sa preniesla do priateľských rozhovorov pri pripravenom občerstvení.

“Ďalším hosťom vo “Štvrtok večer s…”, ktorý sa bude konať 6.júna, bude Renáta Ocilková, ktorá v prednáške prinesie svedectvo o svojom zaujímavom živote. Viac sa dozviete už čoskoro na facebookovej stránke OZ Samaria,” informovali organizátori.

“Vo štvrtok večer sa spojila odborná skúsenosť s úprimnosťou tých, ktorí už ťažké stresové situácie zažili alebo zažívajú. Vznikla veľmi ľudská, pomáhajúca atmosféra, ktorú som si ja osobne odniesla domov a ktorá mi dáva odpovede na mnohé otázky,” zhodnotila podujatie Helena Pekarovičová, jedna zo zúčastnených divákov.

Foto: Ondrej Kukučka

Odborná prednáška v OZ Samaria: Na zvládnutie stresu existujú rôzne techniky
13
Galéria
Zdroj: OZ Samaria
Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM