Zuzana Jakubičková Krimi

Na námestí v Hlohovci horeli autá, pozrite si zábery z miesta!

Na Námestí sv. Michala museli v noci zasahovať hasiči. Išlo o požiar áut značky Škoda Super B a Ford Mondeo. Predbežná škoda bola vyčíslená na 10 000 €. Príčina vzniku požiaru sa zatiaľ vyšetruje.

Ilustračný obrázok k článku Na námestí v Hlohovci horeli autá, pozrite si zábery z miesta!
Zdroj: Dnes24.sk

Na operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave bol dňa 15. augusta o 03.02 hod. ohlásený neidentifikovaný požiar na Nám. Sv. Michala v Hlohovci.

Na miesto udalosti boli vyslané dve hasičské jednotky z hasičskej stanice v Hlohovci. Pred odchodom hasičských jednotiek na miesto udalosti bola udalosť spresnená na požiar osobného motorového vozidla.

„Po príchode na miesto udalosti bolo zasahujúcimi príslušníkmi zistené, že sa jedná o požiar osobného motorového vozidla značky Škoda Superb. Vplyvom požiaru došlo k poškodeniu motorovej a vnútornej časti vozidla značky Škoda Superb a k poškodeniu ďalšieho osobného motorového vozidla značky Ford Mondeo, ktoré bolo odstavené pred horiacim automobilom Škoda Superb. V čase požiaru sa vo vozidlách nenachádzala žiadna osoba,“ informoval hovorca HaZZ v Trnave, Tomáš Bílik.

Na zdolanie požiaru bol nasadený jeden vysokotlakový prúd s dvomi príslušníkmi. Požiar bol lokalizovaný (zlikvidovaný) v čase 03.22 hod. Na mieste sa v tom čase nachádzala jednotka polície a Mestskej polície Hlohovec.

Predbežná škoda na majetku bola vyčíslená na sumu 10.000 €. Zasahujúce jednotky Hasičského a záchranného zboru svojou činnosťou uchránili hodnotu na majetku predbežne vyčíslenú na sumu 15.000 €. „Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ povedal Bílik.

Hlohovec požiar áut
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM