Erik Bojničan Krimi

Mŕtve telá ženy († 62) a muža († 52) nájdené v Hlohovci: Polícia hovorí o obzvlášť závažnej vražde!

Polícia hovorí v súvislosti s nájdenými mŕtvymi telami ženy († 62) a muža († 52) o obzvlášť závažnej vražde. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Mŕtve telá ženy († 62) a muža († 52) nájdené v Hlohovci: Polícia hovorí o obzvlášť závažnej vražde!
Zdroj: TASR

Trnavská polícia podľa hovorkyne KR PZ v Trnave Martiny Kredatusovej vyšetruje obzvlášť závažný zločin vraždy. Dnes (10.8.) ráno asi o 07.30 h polícia podľa hovorkyne prijala oznámenie o tom, že v Hlohovci, v chatovej oblasti Pod Šomodou, sa nachádzajú dve mŕtve osoby.

„Polícia bola vyslaná na miesto a zistila, že mŕtvymi sú 52 ročný muž a 62 ročná žena, obaja z Hlohovca. Polícia ihneď zahájila prvotné vyšetrovacie a operatívne úkony. Ešte v týchto chvíľach prebieha dokumentovanie a obhliadka miesta činu a ďalšie procesné úkony,“ povedala hovorkyňa.

Obhliadajúci lekár podľa polície na mieste zistil u oboch bodné a bodnorezné zranenia. „Polícia začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy, obe telá sa podrobia pitve. V týchto chvíľach viac informácií nie je možné poskytnúť, polícia tak urobí, ak to umožní procesná situácia,“ doplnilaKreda­tusová.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM