Erik Bojničan Kultúra

Môžeme sa tešiť z predĺženého víkendu: Hlohovčania, o týchto lákadlách viete?

Predĺžený víkend je už tu. Dokopy nás čakajú až štyri dni voľna. Spestriť si ich môžete aj rôznymi podujatiami. Hlohovčania, toto sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť z predĺženého víkendu: Hlohovčania, o týchto lákadlách viete?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Festival environmentálneho filmu

Pia. 8:00 – 15:30, Sob. – Ned. 13:00 – 18:00, Vlastivedné múzeum v Hlohovci

V rámci festivalu možno zhliadnuť filmy, televízne programy a videoprogramy s tematikou ochrany prírody a životného prostredia. Ponuku aktuálnej hlohovskej prehliadky tvorí 27 vybraných titulov z minulých ročníkov Envirofilmu.

Kino: Detské predstavenie

Sobota o 17:00, Kino Úsmev Hlohovec

Sobotné detské predstavenie v kine Úsmev vás vezme do sveta veselých a šťastných škriatkov, ktorí najviac zo všetkého milujú hudbu, tanec a spev. Vážnejšiu starosť im robia Bergeni. Tí si myslia, že môžu byť šťastní jedine vtedy, ak budú mať Trolla v žalúdku…

Kino: Večerné predstavenie

Sobota o 17:00, Kino Úsmev Hlohovec

V sobotu večer si vďaka filmu Agáva na svoje prídu milovníci Slovenskej kinematografie. Do malého juhoslovenského mesta prichádza vážený staviteľ Hampl so svojou mladou manželkou Naďou. Jej pozornosť zaujme rovnako mladý učiteľ Daniel Orešanský, na ktorom nedobrovoľná účasť vo vojne zanechala jazvy. Naďa je spočiatku rozhodnutá nepodľahnúť Danielovej charizme, no horúce leto a božská vôňa rozkvitajúcej agávy jej rozhodnutie komplikujú.

Veľkonočná nedeľa

Nedeľa o 21:00, One club Hlohovec

Štyridsaťdňový čas pôstu, ktorý trval od Fašiangov je minulosťou. Ak sa už nemôžete dočkať poriadnej tancovačky a zábavy do skorých ranných hodín, prídete si na svoje. Nebude chýbať ani tradičná veľkonočná zábava. Za mixom sa redstaví DJ Jucky, ktorý namieša aktuálne hity.

Majstrovstvá Európy juniorov

Pondelok 16:30, Futbalový Štadión PFK Piešťany

Ak fandíte pre náš región netradičným športom, zaujímavé podujatie len pár kilometrov od Hlohovca vás isto zaujme. Neďaleké mesto Piešťany sa stane dejiskom Majstrovstiev Európy juniorov v 15´s rugby, Konferencie 2. Slovenských mladíkov v ich vystúpení proti Švajčiarsku môžete prísť podporiť na Veľkonočný pondelok.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM