Erik Bojničan Samospráva

Modernizácia na škole v Šulekove: Žiakov tam po prázdninách čaká nová učebňa, FOTO

Mesto Hlohovec sa pustilo do modernizácie na základnej škole v Šulekove. Pozrite si vynovenú učebňu na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Modernizácia na škole v Šulekove: Žiakov tam po prázdninách čaká nová učebňa, FOTO
4
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec

Na základnej škole Vilka Šuleka v hlohoveckej miestnej časti Šulekovo čaká po prázdninách na žiakov nová učebňa. Vybavená je modernou technikou.

Modernizácia prebiehala počas júna a trieda sa zmenila doslova od podlahy. „Zrealizované boli stavebno-rekonštrukčné od úpravy povrchov a podlahy, cez zavedenie nových inštalácií a vymaľovanie miestnosti až po montáž nového vybavenia učebne. Súčasťou zmluvy o dielo je tiež zaškolenie. Učebňa je vybavená 17 počítačmi, interaktívnou tabuľou a projektorom,“ informovala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová.

Mesto Hlohovec chce modernizovať učebne i v ďalších základných školách. Predloženie žiadosti na získanie nenávratného finančného príspevku na realizáciu projektov a tiež ich prípadné spolufinancovanie odsúhlasili ešte na svojom májovom rokovaní mestského zastupiteľstva hlohovskí poslanci.

V pláne je modernizácia viacerých učební na troch základných školách v Hlohovci. Konkrétne sa jedná o modernizáciu učební biológie/chémie, jazykov a polytechniky v základnej škole M. R. Štefánika, modernizáciu učební biológie, chémie a IKT v základnej škole Koperníkova a modernizáciu učební jazykov, IKT a polytechniky v základnej škole A. Felcána.

„Učebne budú vybavené novým nábytkom a predovšetkým modernými učebnými pomôckami v zmysle odporúčaného vybavenia typizovaných učební,“ uvádza sa v dokumentoch schválených poslancami.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

OBRAZOM: Na žiakov v Šulekove čaká po prázdninách takáto učebňa
4
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM