Zuzana Jakubičková Rôzne

Množstvo konertov a lety balónom: Taký bude víkendový City fest v Piešťanoch

Pri príležitosti 900. výročia prvej písomnej zmienky o Piešťanoch sa v centre mesta uskutočnia oslavy, ktoré dostali názov CityFest. Tešiť sa môžete na koncerty, adrenalínové akcie a množstvo sprievodných podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Množstvo konertov a lety balónom: Taký bude víkendový City fest v Piešťanoch
Foto: Zuzana Jakubičková

Dejiskom množstva koncertov bude Námestie slobody a Rázusová ulica. „Podujatie má byť pre ľudí a o ľuďoch, pretože práve oni tvoria mesto a jeho atmosféru,“ odkazujú organizátori.

City Fest odštartuje 17. mája a bude pokračovať v priebehu celého víkendu.

Zverejnený line-up odhalil, že hlavnou hviezdou piatkového (17. mája) programu bude kapela Desmod. Okrem nich zahrajú Slniečko, Basstards, ACDC Revival, Funny Faces a Dobrý plán. Koncerty štartujú o 15.00 h.

Začiatok sobotného programu je naplánovaný na 13.00 h. Headlinerom bude raper Ego,ktorý sa predstaví so živou kapelou. Okrem neho sa budú o zábavu starať DJ Popper, Igor Kmeťo, Bio&Rudec, DJ EKG, Naex, Johny Mečoch,Fuera Fondo, Djuro&Mona a na programe je aj párty rádi Express.

V rámci sprievodných podujatí si v sobotu môžu deti vyskúšať streľbu na kôš či dribling s Piešťanskými Čajkami, potom zasúťažiť a napokon získať autogramy. Na nedeľné popoludnie je pripravená autogramiáda hokejistov. Tešiť sa môžete tiež na exhibíciu spoločenských tancov, bike show, lety balónom a módnu prehliadku.

Podľa mapky festivalového areálu bude pódium postavené pred lekárňou na Námestí slobody. Občerstvenie nájdu návštevníci na ľavej a pravej strane areálu, ako WC im poslúžia verejné toalety, približne v strede bude VIP zóna. Rázusovu ulicu počas CityFestu uzavrú.

Viac informácii „TU“

zdroj: pnky.sk

City fest
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM