Zuzana Jakubičková Rôzne

Milovníci rybárčenia pozor: Fraštacký pohár už tento víkend!

Už túto sobotu sa uskutoční tretí ročník Fraštackého pohára. Pretekári si zmerajú sily v love rýb udicou na plávanú. Súťažiť sa bude vo dvojiciach a za každého počasia. Rybári, ktorí sa ešte nestihli prihlásiť, majú na to poslednú možnosť!

Tento víkend prebehne na rieke Váh už tretí ročník pretekov dvojíc – Fraštacký pohár. Každým rokom si získava stále viac priaznivcov a účastníkov pribúda. Súťaž prebieha pod Madunickou hydrocentálou na pretekárskej trati, ktorá je v užívaní SRZ MsO Hlohovec.

V piatok sa budú môcť účastníci pripraviť nepovinným tréningom na sobotné preteky. Pretekať sa bude za každého počasia a každý účastník súťaží na vlastné nebezpečie. Súťažiaci majú zabezpečené občerstvenie pozostávajúce z hlavného jedla. Ubytovanie je potrebné zaistiť si individuálne.

Pretekať sa bude v disciplíne LRU – plávaná. Množstvo krmiva je stanovené na 20 litrov. Množstvo krmiva na nepovinnom tréningu nie je stanovené. Nebodovaná ryba v preteku je „BELICA“!

Záväzné prihlášky a počet súťažiacich dvojíc je potrebné nahlásiť do 5. septembra 2012: E-mail: (msosrzhlohovec@gmail.com) telefonicky: p. Slobodová – 0908 733 988

Viac informácii o pretekoch[lin­k=http://www.srzhlo­hovec.sk/web2010/­index.php?opti­on=com_conten­t&view=article&id=258:f­ratacky-pohar-2012-propozicie&ca­tid=82:fratac­ky-pohar&Itemid=49]TU[/l­ink]

foto: srzhlohovec.sk

Rybárska súťaž
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM