Erik Bojničan Rôzne

Michalský jarmok sa blíži: Tento rok ho ozvláštni aj úplná novinka!

Dni sa pomaly skracujú a vonku už nebadať jesenné počasie. To je jasným znamením toho, že sa blíži Michalský jarmok, ktorý tento rok zo sebou prinesie aj jednu úplnú novinku. Čítajte akú!

Ilustračný obrázok k článku Michalský jarmok sa blíži: Tento rok ho ozvláštni aj úplná novinka!
Zdroj: TASR

Michalský jarmok, ktorý sa nezadržateľne blíži prinesie tento rok úplnú novinku. Na svoje si hlavne prídu hlavne milovníci dobrého vína, burčiaku a s ním spojené dobroty.

Ako prezradil Peter Kolišťanik, ktorý akciu organizuje spolu s Hlohoveckým cechom vinárov, novinkou tohtoročného jarmoku bude Vínna ulička, ktorá sa stane miestom, kde budú môcť návštevníci ochutnať produkty priamo od vinárov z nášho regiónu.

Ako ďalej hovorí organizátor, hlavnou myšlienkou podujatia je vytvoriť miesto, kde si budú môcť ľudia sadnúť a vychutnať atmosféru, ktorá je typická pre náš región. Samotná ulička by sa od jarmočiska mala odlišovať na prvý pohľad. Vínna ulička bude na ulici M.R. Štefánika otvorená počas celého jarmoku. V uličke bude pripravený aj kultúrny program formou hudobníkov, ktorí budú rozveseľovať návštevníkov.

Vo Vínnej uličke, ktorá sa bude nachádzať na pešej zóne si okrem vína či burčiaku Hlohovčania môžu pochutiť na rôznych dobrotách, ako grilovaný oštiepok, podplamenník či na rôznych syroch a údeninách.

Čítajte tiež:

Tradičný Michalský jarmok: Kedy presne a na ktorých uliciach sa tento rok uskutoční?

Michalský jarmok už čoskoro: Pripravte sa ale na uzávierku TÝCHTO ulíc

V našom regióne sa chystá ozajstná rarita: Toto sú lákadlá leopoldovských Krumplových hodov!

Napriek sychravému počasiu si Hlohovčania Fraštacký trh užili: Pozrite si atmosféru zachytenú na FOTKÁCH

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM