Erik Bojničan Správy

Mestská telocvičňa v Hlohovci je už zrekonštruovaná: FOTO zo slávnostného otvorenia

V Hlohovci slávnostne otvorili zrekonštruovanú Mestskú telocvičňu. Na svoje si v nej prídu priaznivci rôznych športov. Pozrite si zábery.

Ilustračný obrázok k článku Mestská telocvičňa v Hlohovci je už zrekonštruovaná: FOTO zo slávnostného otvorenia
15
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Rekonštrukcia Mestskej telocvične v Hlohovci sa skončila a už opäť slúži svojim účelom. Do jej priestorov na Železničnej ulici mohla verejnosť prvýkrát po obnove nahliadnuť počas slávnostného otvorenia, ktoré sa konalo v piatok 7. apríla.

Z Mestskej telocvične už od ranných hodín bol počuť čulý ruch. Na otvárací exhibičný basketbalový zápas, sa chystali zástupcovia mestského úradu a učitelia z hlohovských škôl. Po ňom nasledoval turnaj základných škôl v basketbale a svoju šikovnosť predviedli aj hlohovské mažoretky Sašetky.

Zdroj: YouTube.com

V telocvični sú vyznačené ihriská pre futsal, florbal, basketbal, volejbal, dve bedmintonové ihriská. Okrem hracej plochy bolo dobudované technické zázemie – tri kancelárie pre správcu, učiteľov a trénerov, samostatné šatne s umyvárňami a sprchami pre mužov a pre ženy, samostatné WC pre mužov a pre ženy, miestnosť pre upratovanie a sklad náradia.

Bytové hospodárstvo Hlohovec ako prevádzkovateľ Mestskej telocvične vyzýva záujemcov, aby uplatnili svoj záujem o prenájom priestorov Mestskej telocvične, z dôvodu prípravy harmonogramu prevádzky telocvične. Ako uvádza Bytové hospodárstvo, výzva sa týka športových klubov, škôl, škôlok, záujmových združení, neorganizovaných klubov, prípadne jednotlivcov a skupín.

Fotografie zo slávnostného otvorenia zrekonštruovanej Mestskej telocvične si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Fotogaléria: Slávnostné otvorenie Mestskej telocvične v Hlohovci obrazom
15
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM