Erik Bojničan Samospráva

Mesto zverejnilo, že hľadá posily: Toľkoto ľudí sa hlásilo na 2 fleky!

Mesto Hlohovec hľadalo od začiatku roka nové posily do tímu. Záujem o tieto fleky značný. Ako to nakoniec dopadne, kto povedie oddelenie spoločenských vecí a kto sa stane referentom pre záležitosti m. č. Šulekovo?

Ilustračný obrázok k článku Mesto zverejnilo, že hľadá posily: Toľkoto ľudí sa hlásilo na 2 fleky!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Hlohovec hľadá začiatkom roka posily. Nové vedenie mesta sa netají tým, že by bolo najradšej ak by sa podarilo získať ostrieľaných pracovníkov. „Moja ambícia v tomto úvode je pokúšať sa stiahnuť Hlohovčanov, ktorí majú pracovnú skúsenosť mimo Hlohovca, teda z centrálnych orgánov verejnej alebo štátnej správy a chcú sa vrátiť do Hlohovca,“ prezradil primátor mesta Hlohovec Miroslav Kollár.

Okrem Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej, ktorá sa stala referentkou pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy, má mesto ambíciu posilniť aj ďalšie úseky. Najnovšie hľadalo vedúceho pracovníka Oddelenia spoločenských vecí a referenta pre záležitosti m. č. Šulekovo. Na tieto dve pozície sa prihlásilo až 27 ľudí.

Oddelenie spoločenských vecí už pozná svojho šéfa

Do výberového konanie na túto pozíciu sa podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej prihlásilo dovedna 11 uchádzačov. Jeden podľa referentky pre komunikáciu nesplnil podmienky a druhý sa napriek splneniu požiadaviek nedostavil na pohovor. Rozhodovalo sa teda medzi deviatimi záujemcami. Najúspešnejšou sa stala Hlohovčanka Jana Klimeková, ktorá podľa Hrinkvej Siebenstichovej aktuálne pracuje ako riaditeľka nadácie Pomoc jeden druhému.

„V minulosti o. i. pôsobila ako psychologička v Centre pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie, ale tiež ako personálna riaditeľka a manažérka ľudských zdrojov či vedúca úseku vzdelávania v nadnárodnej spoločnosti. Pracovala tiež ako prekladateľka a tlmočníčka anglického jazyka a je členkou Slovenskej psychologickej spoločnosti pri Slovenskej akadémii vied,“ prezradila Hrinková Siebenstichvá o novej zamestnankyni mes­ta.

O referentov pre záležitosti m. č. Šulekovo sa ešte nerozhodlo

Na túto pozíciu sa podľa Hrinkovej Siebenstichovej prihlásilo až 16 uchádzačov. Komisia podľa nej po oboznámení s predloženými materiálmi konštatovala, že všetci doložili potrebné dokumenty, splnili stanovené podmienky, a teda budú pozvaní na ústny pohovor. „O víťazovi výberového konania sa rozhodne 11. marca 2013,“ dodáva Hrinková Siebenstichvá.

Pre tých, ktorí by chceli pracovať pre mesto je v ponuke ešte jedna zaujímavá pozícia. Žiadosť na obsadenie pracovnej pozície Vedúci úseku primátora môžu občania posielať do 9. 3. 2015.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM