Erik Bojničan Samospráva

Mesto zverejnilo, že hľadá posilu: Až toľkoto ľudí sa prihlásilo!

Radnica vyhlásila výberové konanie na riaditeľa Mestského kultúrneho centra. Zo strany verejnosti je o túto prácu veľký záujem o čom svedčí aj počet uchádzačov.

Ilustračný obrázok k článku Mesto zverejnilo, že hľadá posilu: Až toľkoto ľudí sa prihlásilo!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok, 3. augusta 2015 na Mestskom úrade v Hlohovci zasadala podľa informácií od referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej výberová komisia menovaná primátorom Miroslavom Kollárom vo veci výberového konania na obsadenie funkcie riaditeľa príspevkovej organizácie Mestské kultúrne centrum Hlohovec.

„Záujem o túto pozíciu prejavilo 9 uchádzačov. Komisia po oboznámení sa s predloženými materiálmi konštatovala, že stanovené kvalifikačné predpoklady a iné kritériá a požiadavky splnili všetci,“ prezradila Hrinková Siebenstichová.

Uchádzači budú podľa radnice písomne pozvaní na výberové konanie, ktoré sa uskutoční dvojkolovo, v dňoch 17. a 18. augusta, pričom výberová komisia otestuje prehľad uchádzačov v kultúrnom a spoločenskom dianí, preverí ich praktickú skúsenosť s organizovaním kultúrnych podujatí, ale aj ich komunikatívnosť a ďalšie požadované znalosti.

Ako ďalej uvádza mesto, veľký dôraz bude komisia klásť na prezentáciu ich návrhu koncepcie dramaturgie a rozvoja Mestského kultúrneho centra Hlohovec, ktorý bol podmienkou účasti vo výberovom konaní.

„Na základe výsledku výberového konania primátor mesta predloží na schválenie Mestskému zastupiteľstvu mesta Hlohovec návrh na vymenovanie riaditeľa príspevkovej organizácie Mestské kultúrne centrum Hlohovec,“ pokračuje referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy.

O výbere nového riaditeľa MsKC podľa radnice rozhoduje komisia, ktorej predsedá Jana Klimeková a členmi komisie sú Miroslav Kollár, Helena Kolníková, Michal Klembara a Juraj Surma.

Mohlo by vás zaujímať:

Prednostka MsÚ Lukáčová po 10. rokoch končí: Pozrite, kto ju nahradí!

Hlohovcká radnica sa chce otvoriť verejnosti: Primátor zaviedol 2 hodiny v týždni na stretnutia s ľuďmi

Radnica prezradila dôležité meno: Kto povedie kanceláriu primátora?

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM