Erik Bojničan Samospráva

Mesto vyrukovalo s novinkou: Zastupiteľstvá sa budú po novom vysielať online

Zastupiteľstvo mesta Hlohovec pristúpilo na novinku. Po novom sa rokovania budú vysielať v priamom prenose na webe. Každý Hlohovčan si tak bude môcť z pohodlia domova pozrieť rokovania a dozvedieť sa viac, o čom poslanci rozhodujú.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vyrukovalo s novinkou: Zastupiteľstvá sa budú po novom vysielať online
Zdroj: TASR

Podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej cieľom tohto opatrenia je zlepšiť komunikáciu s občanmi, sprístupniť rokovania mestského zastupiteľstva aj tým Hlohovčanom, ktorí sa nemôžu zúčastniť zasadnutí osobne. Ako ďalej dodáva, priame prenosy zo zasadnutí mestského zastupiteľstva umožnia občanom Hlohovca lepšiu verejnú kontrolu práce a rozhodnutí ich volených zástupcov.

„Už februárové zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Hlohovci bude dostupné v skúšobnom priamom prenose prostredníctvom online internetového vysielania. Priamy prenos zo zasadnutia budú môcť občania sledovať vo štvrtok 12. februára 2015 od 14:00 na stránke www.zastupitelstvo.sk. Následne bude na internete dostupný aj záznam z rokovania v členení podľa jednotlivých bodov programu,“ prezradila Hrinková Siebenstichová.

„Stránku prevádzkuje spoločnosť Digitel, s.r.o., ktorá realizuje komplexné služby v poskytovaní live streamingov a záznamov na celom Slovensku,“ dodáva Hrinková Siebenstichová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM