Erik Bojničan Samospráva

Mesto Hlohovec volá ľudí na verejné stretnutie: Témou bude komunitný plán

Hlohovec chce zmapovať potreby jednotlivých skupín obyvateľstva. Zvoláva ľudí na stretnutie.

Ilustračný obrázok k článku Mesto Hlohovec volá ľudí na verejné stretnutie: Témou bude komunitný plán
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás pred časom informovali, mesto Hlohovec sa rozhodlo spustiť proces komunitného plánovania. V súvislosti s touto témou zvoláva na verejné stretnutie.

„Všetci tí, ktorí máte záujem prispieť svojim názorom k príprave komunitného plánovania sociálnych služieb v Hlohovci, pozývame vás na prvé verejné stretnutie pracovných skupín, ktoré sa bude konať v utorok 19. septembra 2017 o 14.00 v za­sadacej miestnosti mestského úradu,“ uvádza mesto.

Hlohovec podľa radnice v súčasnosti vypracováva Komunitný plán sociálnych služieb pre svoje obvodné územie a vytvára podmienky pre rozvoj komunitného plánovania.

„Našou snahou je prostredníctvom vás, obyvateľov a všetkých organizácií pracujúcich v sociálnej oblasti reálne zmapovať potreby jednotlivých skupín obyvateľstva, ktoré sa premietnu do konečnej podoby Komunitného plánu,“ informuje ďalej mesto Hlohovec, podľa ktorého pre utvorenie efektívnej komunikácie boli vytvorené štyri pracovné skupiny (1. seniori; 2. deti, mládež a rodina; 3. zdravotne a mentálne znevýhodnení občania; 4. ľudia a rodiny v prechodnej kríze), ktoré sa stretnú a dohodnú si ďalší postup jednotlivých krokov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM