Klaudia Goncalves Rôzne Správy

Mesto Hlohovec prichádza s novinkou: Vysokoškolákom ponúka stážový program

Mesto Hlohovec spúšťa stážový program pre študentov vysokých škôl. Prvých stážistov privíta už v októbri tohto roka.

Ilustračný obrázok k článku Mesto Hlohovec prichádza s novinkou: Vysokoškolákom ponúka stážový program
Zdroj: TASR

Praktické skúsenosti v konkrétnom odbore sú dnes na trhu práce vysoko cenené. Mesto Hlohovec prichádza s ponukou stážových programov pre všetkých študentov vysokých škôl. Počas pôsobenia na mestskom úrade budú mať možnosť nadobudnúť nové skúsenosti a vedomosti v oblasti, ktorá im je profesijne najbližšia. Prvých stážistov privíta radnica už v októbri tohto roka.

„Aktuálne sa dá prihlásiť na stáž na piatich odboroch mestského úradu,“ informovala Kamila Navrátilová, referentka pre vonkajšiu komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu.

Študenti, ktorí majú záujem podieľať sa na vytváraní a implementácii reálnych projektov mesta a naučiť sa vytvárať projekty na získanie eurofondov, sa môžu uchádzať o stáž na Odbore stratégie.

Budúcich novinárov radi privítajú na Odbore komunikácie a vonkajších vzťahov, kde sa naučia písať tlačové správy a rozhovory pre mestské noviny.

Príležitosť získať cennú prax dostanú aj grafici či budúci právnici. Jednoduché zmluvy sa naučia vytvárať na Odbore právnych služieb. Pres stážistov je otvorený aj Odbor spoločenských služieb a Odbor životného prostredia.

„Stážový program bude prebiehať pravidelne, v zimnom aj letnom semestri. Stáže sú neplatené, benefitom však je práca na zmysluplných projektoch a získanie nových skúseností a znalostí, ktoré môžu prispieť k rozbehu pracovnej kariéry,“ uviedla Navrátilová.

Záujemcovia môžu svoje životopisy a motivačné listy posielať na staze@hlohovec.sk do 30. 9. 2019.

Viac informácií o ponúkaných voľných miestach nájdete na stránke mesta v sekcii stáže.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM