Zuzana Jakubičková Bowling

MBL: No Comment skoro opäť šokoval

Najlepšie zápasy deviateho kola MBL sa odohrali hneď v jeho úvode. No Comment posmelený neočakávanými víťazstvami nad Postavičkami a Štamgastmi si skoro zgustol aj do tretice.

Ilustračný obrázok k článku MBL: No Comment skoro opäť šokoval
Foto: Zuzana Jakubičková

Cibak Team takmer premrhal 67 bodový náskok po polčase, aby v záverečných hodoch uratoval v peknom zápase víťazstvo o 2 koly. Prekvapenie sa zatiaľ nekonalo. V druhom zápase si neporazený Krátky proces upenil líderskú pozíciu jednoznačným triumfom nad Štamgastmi, ktorých prehra odsunula na štvrté miesto tabuľky. Kanárici pritom nahádzali svoje historické tímové maximum – 1018 bodov.

V ďalších zápasoch išlo najskôr všetko podľa predpokladov. Body si nenechal vziať Sugo Team, BMW Invest, či Z@vináč, bodovali aj Postavičky. V súboji MIX –HKM sa posledný tím tabuľky bodov nedočkal, hoci to tak po polovici hry nevyzeralo. MIX vyhral už štvrtý raz v rade a má tak na svojom konte úctyhodných 10 bodov. Touto dvojcifernou hodnotou sa však môže okrem No Commentu pýšiť aj ďalší nováčik z Camelu, ktorý nedal šancu siahnuť na prvé body Junioru.

Po minulotýždňovom fantastickom výkone tímu Načo kukáte sme boli zvedaví, či sa mu ho podarí zopakovať. Z väčšej časti áno a preto má nováčik, zvyknutý dlhých 7 kôl len na prehry, zrazu už 4 body za dva vynikajúco zvládnuté zápasy. Nepočujúci Team bol pritom miernym favoritom.

Oveľa väčším favoritom boli hráči Bacigala Teamu v súboji s Haligales. Bacigala s priemerom zvalených kolov 914 na zápas však išla v tomto zápase výkonom výrazne pod svoje možnosti, skromných 831 bodov jej k bodom nestačilo. Haligales zvíťazil o 33 bodov a revanšoval sa tak za neočakávanú prekru z minulého kola.

Najlepším hráčom kola sa stal Zdeno Šefránik s výkonom 390 bodov a aby prvenstvo zostalo v rodine, titul najlepšej hráčky kola prischol Katke Šefránikovej so súčtom 305 bodov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM