Erik Bojničan Rôzne

Maturitné tablá á la Hlohovec: Sledujte, aké diela sa objavili v centre mesta, FOTO

Pútajú pozornosť okoloidúcich. V Hlohovci sa už objavili tablá maturantov. Prinášame vám v obrazoch, čo sa dá vidieť v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Maturitné tablá á la Hlohovec: Sledujte, aké diela sa objavili v centre mesta, FOTO
7
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ak ste sa prešli v priebehu ostatných dní centrom nášho mesta, určite vám neuniklo, že výklady obchodov či reštaurácii opäť po roku zaplnili maturitné tablá. Študenti ani tentoraz nešetrili svojou kreativitou a tak mnohí okoloidúci môžu obdivovať ich diela.

Pútajú pozornosť

My sme sa vybrali do ulíc a v centre Hlohovca sa nám podarilo nájsť 6 výtvorov študentov stredných škôl. Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Maturitné tablá však zaujali pozornosť aj nejedného okoloidúceho.

„V piatok som počul trúbky a rapkáče maturantov, ktoré sa ozývali mestom, tak sme sa so ženou vybrali ich pozrieť. Chodíme každý rok. Pozrieme, aké nápady mladí predviedli a aj trocha zaspomíname,“ povedal nám pán, ktorý akurát obzeral jedno z maturitných tabiel.

Aj skupinka mladých študentov obdivovala pestré diela maturantov. „Nás maturity čakajú o rok, medzi terajšími maturantmi máme kopec známych tak sme prišli pozrieť, ako vyzerajú na fotkách. Hlavne slečnám to veľmi svedčí,“ s úsmevom na perách sa vyjadril jeden z nich.

Je sa veru na čo pozerať: Takéto tablá sa dajú vidieť v centre Hlohovca
7
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM