Klaudia Goncalves Kultúra

Máte radi dobré víno a hudbu? Vítanie leta vo vinici je tu pre vás!

Pre všetkých priaznivcov dobrého vína a slovenskej hudobnej scény je určený jednodňový vinársky festival Vítanie leta vo vinici 2018, ktorý sa uskutoční vo vinohradoch obce Bojničky už túto sobotu, 9. júna.

Ilustračný obrázok k článku Máte radi dobré víno a hudbu? Vítanie leta vo vinici je tu pre vás!
1
Galéria
Zdroj: Matúš Lošonský

Festival bude prebiehať od 14. hodiny do neskorého večera, a podobne ako v minulom roku je program pripravený tak, aby si popoludnie vo vinici užili všetky vekové kategórie.

Pre dospelých návštevníkov je pripravená degustácia veľkého výberu vín z vinohradníckej oblasti Hlohovec- Šintava.

Pred ochutnávkou vín padne vhod posilniť sa dobrým jedlom. V gastro zóne nájdete široký výber hamburgerov, hot-dogov, novinkou tento rok budú „nudličky“ na všetky spôsoby. V horúcom dni sa môžete osviežiť aj dobre vychladeným remeselným pivkom z piešťanského pivovaru.

Pre deti sú pripravené rôzne detské aktivity a pútavý program: kreatívny stánok pre najmenších v réžii Základnej umeleckej školy z Hlohovca, Fabrička z Trnavy zase zaujme lego aktivitami a jazykovým okienkom.

O hudobný program popoludní sa postarajú ľudové hudby Brezinka a Striebornica, vo večerných hodinách ich vystrieda Antiband Dana Goroga a vrcholom večera bude unplugged skupiny Para a koncert Hudby z Marsu.

Festival sa uskutoční za každého počasia. Vstupné je vo výške 5 eur.

Foto: ilustračné

Máte radi dobré víno a hudbu? Toto je akcia pre vás: Vítanie leta vo vinici 2018
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM