Erik Bojničan Rôzne

Letný hit hlohoveckej kapely utkvie v pamätiach generácií: Z tohto klipu ľahnete smiechom :)

Hlohovecká kapela Dety z defektu prichádza s letným hitom s názvom Croatičná pogoda. Za tento počin ich budete milovať alebo nenávidieť. Hudobníci nám prezradili, čo stálo za vznikom piesne a mnoho iného :)

Ilustračný obrázok k článku Letný hit hlohoveckej kapely utkvie v pamätiach generácií: Z tohto klipu ľahnete smiechom :)
Zdroj: YouTube.com

Hlohoveckej kapele Dety z defektu vychádza v týchto dňoch letný hit. O novej piesni sme sa porozprávali s výkonným riaditeľom sekcie komunikácie s verejnosťou, ktorý vystupuje pod pseudonymom Albrecht Klajdáč.

„Vzniklo to najprv z nudy v domácom štúdiu Jozefa Žemľu, keď sa vsadil, že vie urobiť letný megahit lepší ako Egové „Žijeme len raz“. Avšak nepodarilo sa,“ prezrádza Klajdáč s úsmevom o príprave piesne.

„Nijaké promo sme nespravili, aj tak nás ľudia nenávidia,“ pokračuje výkonný riaditeľ sekcie komunikácie s verejnosťou, podľa ktorého kapelu podporili ich priatelia pri natáčaní, hlavne Bořisi Slížiku a Žofo, ktorým sú veľmi vďačný, pretože kopa ďalších ľudí ich odmietla a ignorovala.

„Obrovská vďaka patrí našemu kamarátovi Patrikovi Vrbovskému, ktorý nás prišiel podporiť osobne na natáčanie. Ešte raz sa chceme poďakovať za priestory hlohovskému baru „U Sedláčkovcov“, hovorí riaditeľ pre komunikáciu.

Klajdáč podľa jeho slov ďakuje aj všetkým čo si chceli zahrať nejakú vážnu rolu a v neposlednom rade aj Gecovi, ktorý nestihol natáčanie. „A nakoniec Majovi a Jarovi H. za uvoľnenie stolu v bare na natáčanie,“ uzavrel Klajdáč s úsmevom.

Letný hit hlohoveckej kapely ...utkvie v pamätiach generácii: Ľahnete smiechom :
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM