Marcel Páleš Krimi

Krvavá dráma v rodinnom dome: Policajti vo vnútri našli mŕtvolu Miroslava (†49)

Muži zákona mali do dvoch hodín v rukách podozrivého z vraždy. Miroslava (†49), ktorého objavili v dome, podľa polície pravdepodobne bodol nožom do hrudníka. Pod vplyvom alkoholu.

Ilustračný obrázok k článku Krvavá dráma v rodinnom dome: Policajti vo vnútri našli mŕtvolu Miroslava (†49)
Zdroj: TASR

Dnes krátko po jednej hodine v noci boli policajti privolaní do rodinného domu v obci Pata. Po príchode na miesto hliadka našla vo vnútri rodinného domu usmrteného 49-ročného Miroslava, ležiaceho na zemi.

Pitva potvrdí počet bodnutí

Muž mal byť podľa polície nožom bodnutý do hrudníka, pravdepodobne raz, avšak to potvrdí až pitva. Polícia okamžite zahájila pátranie po horúcej stope a podozrivého policajti zadržali na mieste jeho trvalého pobytu, na tej istej ulici.

„Páchateľ u Miroslava býval a nezhody, ktoré mali medzi sebou, posilnené alkoholom, vyústili v hádku a následné usmrtenie,“ povedala Martina Kredatusová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Už viackrát súdne trestaný

Podozrivý Viliam (50) z Paty, v minulosti už viackrát súdne trestaný, je zadržaný a v súčasnosti prebiehajú ďalšie vyšetrovacie úkony. Polícia začala trestné stíhanie pre vraždu a až ďalšie vyšetrovanie ukáže, či skutočne išlo o vraždu alebo o zabitie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM