Krimi

Krádež za tisíce eur: Obvinení sú muž (35) a žena (34) z okresu Hlohovec

Policajti vyšetrujú zločin krádeže formou spolupáchateľstva. Muži zákona podľa ich slov obvinili muža a ženu z hlohoveckého okresu.

Ilustračný obrázok k článku Krádež za tisíce eur: Obvinení sú muž (35) a žena (34) z okresu Hlohovec
2
Galéria
Zdroj: TASR

Trnavskí policajti podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Márie Linkešovej vyšetrujú zločin krádeže formou spolupáchateľstva. Muži zákona uvádzajú, že u krádeži došlo v pondelok, 25. 9. krátko popoludní.

"Trojica zaparkovala šedý Opel Vectra pred rodinným domom v Majcichove. Cez voľný priestor v bránke našli zo zadnej strany kľúč a vošli do nezamknutého domu, uviedla hovorkyňa, podľa ktorej sa domáca pani do domu vrátila iba o o pol hodinu, neskôr zistila, že jej v dome chýba hotovosť aj zlaté šperky. Všetko nahlásila na políciu a škodu si predbežne vyčíslila na šperkoch za 5000 eur a zvyšok v hotovosti.

Kriminalisti podľa ďalších slov M. Linkešovej krátko na to zadržali 35-ročného muža a na druhý deň aj o rok mladšiu ženu, obaja z okr. Hlohovec, pričom na krádeži sa spolu s nimi mal podieľať aj 59-ročný muž z Piešťan.

„Dvojica sa najskôr vyhovárala, ale nakoniec ich vyšetrovateľ pod ťarchou dôkazov obvinil zo zločinu krádeže. Spolu s nimi je obvinený aj 59-ročný Ludvik Bihari, po ktorom polícia vyhlásila celoštátne pátranie. Ak ste muža videli a poznáte miesto jeho súčasného pobytu, akékoľvek informácie oznámte polícii na čísle 158,“ dodáva M. Linkešová, podľa ktorej obvineným osobám hrozí za uvedený skutok trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.

Fotografiu obvineného nájdete v priloženej fotogalérii.

Nevideli ste niekde tohto muža? Polícia po ňom pátra
2
Galéria

Tit. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM