Erik Bojničan Správy

Kollár doporučuje poslancom za nového náčelníka Kollára: Náhoda alebo rodinkárstvo?

Na najbližšom mestskom parlamente poslanci okrem iného budú rozhodovať aj o šéfovi mestskej polície. Primátor Miroslav Kollár navrhuje poslancom na tento post Vladimíra Kollára.

Ilustračný obrázok k článku Kollár doporučuje poslancom za nového náčelníka Kollára: Náhoda alebo rodinkárstvo?
Zdroj: TASR

Poslanci Mestského zastupiteľstva budú na dnešnom zastupiteľstve okrem iného rozhodovať aj o vymenovaní nového náčelníka Mestskej polície v Hlohovci. Primátor Miroslav Kollár navrhuje poslancom na tento post Vladimíra Kollára.

Ako informovala radnica, do výberového konania na túto pozíciu prihlásili traja záujemcovia, z ktorých jeden nepredložil všetky potrebné doklady, preto sa ústneho pohovoru zúčastnili iba dvaja z nich.

Primátor Miroslav Kollár podľa mesta po pohovore s oboma kandidátmi na obsadenie uvedenej pracovnej pozície navrhol poslancom MsZ odvolať Tibora Kučeru z funkcie náčelníka MsP ku a vymenovať do tejto funkcie Vladimíra Kollára.

Podľa primátora Miroslava Kollára sú s navrhovaným kandidátom Vladimírom Kollárom len menovci. „Nie sme rodina a videli sme sa asi tri krát v živote,“ povedal s úsmevom primátor.

Ako ďalej zdôraznil primátor, obaja kandidáti, ktorí predložili potrebné dokumenty odprezentovali svoje koncepcie rozvoja Mestskej polície a komisia navrhla primátorovi mesta predložiť Mestskému zastupiteľstvu na vymenovanie náčelníka MsP Vladimíra Kollára.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM