Erik Bojničan Rôzne

Jarné teplo láka von: 3 tipy, ako si najlepšie v Hlohovci vychutnať slnečné počasie

Vysedávať za počítačom či pred telkou by v takomto počasí bola veľká škoda. Hlohovec totiž ponúka množstvo skvelých tipov, ako si vychutnať slnečné dni. Vybrali sme pre vás 3, ktoré podľa nás stoja za to.

Ilustračný obrázok k článku Jarné teplo láka von: 3 tipy, ako si najlepšie v Hlohovci vychutnať slnečné počasie
Zdroj: TASR

Jarné teplo a slniečko láka ľudí čoraz viac na vzduch. Hlohovčania pritom vôbec nemusia chodiť ďaleko, aby si počas pekných dní vonku príjemných spôsobom dobili baterky. Vybrať sa napríklad môžete obdivovať krásy okolitej prírody. Pokiaľ však radšej trávite teplé dni iba relaxom a chytaním bronzu, ponúkame vám 3 tipy, ako si najlepšie vychutnáte slnečné počasie priamo v Hlohovci.

Zámocká záhrada

Zámocká záhrada je najväčšou pýchou Hlohovca. Posedieť si pod mohutnými platanmi, je jeden z najkrajších spôsobov ako zrelaxovať. Platanový park vznikol ešte koncom 18. storočia. Prekrásne je aj jazierko, na ktorom sú vidieť kačky či korytnačky. Pozornosť si zaslúžia aj terasy vo vrchnej časti záhrady, pod zámkom, ktorý v súčastnosti prechádza rekonštrukciou.

Letné terasy

Aj tento rok sa v našom meste udomácnilo už niekoľko letných terás a pribudnúť by mohli ešte aj ďalšie. Letné terasy nájdeme aj inde ako len na námestí. Nejeden Hlohovčan si teplé dni vo svojom meste automaticky spojí práve s nimi. V týchto dňoch sú na terasách spestrením Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji.

Hlohovské zmrzlinárne

Keď sa ortuť teplomera štverá k letným hodnotám, vtedy dobre padne schladenie v podobe sladkej pochúťky. Tú ponúka hneď niekoľko obchodníkov. Zmrzlinu si môžete vychutnať priamo v centre mesta, či už na pešej zóne, alebo na ulici SNP.

Čítajte tiež:

Sezóna špekáčikov na čerstvom vzduchu je tu: 3 miesta v Hlohovci, kam si je ísť radosť opekať

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM