Kultúra

Január v Hlohovci: TOP 5 podujatí, ktoré sa v našom meste chystajú

Prvý mesiac roku 2018 je tu a s ním i rôzne podujatia, ktoré sa v Hlohovci chystajú. Pozrite si náš výber najzaujímavejších z nich.

Ilustračný obrázok k článku Január v Hlohovci: TOP 5 podujatí, ktoré sa v našom meste chystajú
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Art music orchestra

7. januára 2018 o 16:00 hod., Františkánsky kláštor

V krásnych priestoroch Františkánskeho kláštora v Hlohovci si môžete dopriať tóny hudby umeleckého kolektívu Art music orchestra. Ich Trojkráľový koncert sa uskutoční v prvú januárovú nedeľu.

Ľadové kráľovstvo

16. januára 2018 o 17:00 hod., Kino Úsmev

Muzikálová rozprávka Ľadové kráľovstvo je je medzi deťmi mimoriadne obľúbená predovšetkým vďaka animovanej podobe rozprávky Frozen, ktorú deti poznajú z kín alebo televíznych obrazoviek. Rozprávkový muzikál Ľadové kráľovstvo videlo už niekoľko tisíc nadšených detí po celom Slovensku.

Galakoncert Pavla Latáka a jeho hostí

23. januára 2018 o 18:00 hod., Kino Úsmev

Mladý talentovaný spevák, textár, skladateľ Pavol Laták, ktorý ovláda viacero hudobných nástrojov ako napríklad klávesové nástroje, gitara, bicie, harmonika a podobne sa predstaví v Hlohovci. Okrem neho vystúpia hostia: skupina Duet – Janka a Ľubo a sestry Bacmaňákové – Heligonkárky z Kysúc.

Dezider Castiglione (1924 – 2005) – Zvečnené v kameni a skle

28. januára 2018 o 16:30 hod., Viecha Jašter, Stará hora

Posledná januárová nedeľa bude v Hlohovci patriť uvedeniu publikácie o hlohovskom rodákovi Deziderovi Castiglionem. Dezider Castiglione bol slovenský akademický maliar. Venoval sa maľbe, kresbe, grafike a monumentálnej tvorbe v architektúre.

Ako sme sa hľadali

30. januára 2018 o 19:00 hod., Empírové divadlo v Hlohovci

V závere prvého mesiaca nového roku v Hlohovci vystúpi Divadlo Hlavina z Radošiny. V Empírovom divadle predstavia príbeh o hľadaní nevernej ženy, ktorá utiekla manželovi z Radošiny do Trnavy z pera Stanislava Štepku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM