Erik Bojničan Iné športy Iné športy

Hokejové majstrovstvá pri pivku s priateľmi: Podniky v Hlohovci lákajú vysmädnutých fanúšikov

Našich hokejistov čakajú ťažké zápasy s atraktívnymi súpermi. Oslovili sme preto niekoľko prevádzok v Hlohovci, aby sme zistili, na aké pivá a za aké ceny lákajú „vysmädnutých“ fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Hokejové majstrovstvá pri pivku s priateľmi: Podniky v Hlohovci lákajú vysmädnutých fanúšikov
Zdroj: TASR

Množstvo hokejových fanúšikov sa v týchto dňoch stretáva v podnikoch, baroch, či pohostinstvách, aby spoločne pri dobrom pive a rôznych dobrotách fandili nášmu hokejovému tímu. Zisťovali sme, koľko a za aké pivá zaplatíte v hlohovských prevádzkach.

Ťažké zápasy

Šampionát je v plnom prúde a našu hokejovú reprezentáciu čakajú ťažké zápasy. Sobotný večer sa bude niesť v znamení súboja s doposiaľ výborne hrajúcou Kanadou a v nedeľu večer sa naši hokejisti stretnú so súperom z Fínska. Ak Slovensko pomýšľa na postup do štvrťfinále bude zo seba musieť dostať maximum. O športové vyžitie plné emócií určite nebude núdza.

Nie každý z fanúšikov má možnosť zaletieť si na zápas do ďalekého ruského Petrohradu, to však nebráni v tom aby si zápasy vychutnal v kruhu priateľov… napríklad pri dobrom pivku. Aké možnosti ponúka naše mesto?

Veľké plátna a dobré pivá

Prevádzky sa vyzbrojili plátnami aj pivom. Medzi také patrí aj Storm pub, ktorý premieta na plátno všetky zápasy našej reprezentácie a aj ostatné večerné zápasy. Na výčape nájdete Rohozec 10° za 1€ Svijany 11° za 1€ či Primator 12° za 1,2€.

Plátno nájdete napríklad aj v Dublin pube. Tu môžete smäd zahasiť pivami týmito pivami Staropramen 10° za 1,05€, Hlohovecký ležiak 12° za 1,20€ a Bakalář medový 14° za1,20€

Medzi podniky, ktoré sú vyzbrojené plátnom sa radí v Hlohovci napríklad aj Peterská Bašta. Plátno tam je umiestnené na terase. Výber piva je pripravený aj u nich. Čapuje sa Bažant z tanku za 1€, Corgoň Špeciál Fanúšik za 1€, Čierne pivo Maurus za1€ a nealkoholický Zlatý Bažant Radler 0,0% rovnako za 1€.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM