Erik Bojničan Rôzne

Hlohovský tatér Tomáš má šikovné ruky na pohľadanie: Klobúk dole pred jeho výtvormi, FOTO

Kedysi bolo symbolom rebélie, no dnes sa stáva čoraz častejším aj u bežných ľudí. Tí ho radi dávajú na obdiv hlavne v letnom období, ktoré sa blíži. Reč je o tetovaní. Práve takémuto remeslu sa v Hlohovci venuje tatér Tomáš Kasal, ktorý dokáže popustiť uzdu fantázii. Posúdiť to môžete sami.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovský tatér Tomáš má šikovné ruky na pohľadanie: Klobúk dole pred jeho výtvormi, FOTO
Zdroj: Tattoo studio 218

Tatér Tomáš Kasal začínal s kreslením portrétov, neskôr s olejomaľbou a teraz sa venuje tetovaniu ľudí a výrobe originálnych tričiek vo svojom Tattoo studio 218 v Hlohovci. Pred časom našim čitateľom prezradil zaujímavosti o svojej práci. Tentokrát sme sa zamerali na jeho najnovšie výtvory.

Ako Tomáš prezradil, každé tetovanie stojí veľa námahy a veľké práce si vyžadujú aj niekoľko sedení, pričom jednotlivé sedenia môžu trvať aj 4 až 5 hodín. Ak klient vie čo chce, často prichádza s fotkou, ako si tetovanie predstavuje. „Ja mu na kožu nakreslím základnú kompozíciu a prekreslím si ju na fóliu. A na základe šablóny robím návrh. Nakoniec len tŕpnem, či s ním klient bude spokojný,“ prezrádza s úsmevom na perách.

Celý rozhovor s Tomášom Kasalom si môžete prečítať v rozhovore: Hlohovský tatér Tomáš o svojom umení: Dobré tetovanie nie je lacné a lacné tetovanie nemusí byť dobré FOTO

Na náročnej práci je poznať tak aj tatérove umenie v kreslení ako aj cit pre detaily. Pozrite si jeho výtvory vo fotogalérii a posúďte sami. Máte aj vy zaujímavú prácu, koníček, zábery, či námet? Ozvite sa nám na bojnican@global24.sk

GALÉRIA: Tatér Tomáš z Hlohovca a jeho diela na fotkách
12
Galéria
Zdroj: Tattoo studio 218
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM