Jozef Legéň Krimi

Hlohovskí policajti v akcii: Tínedžer úradoval v rodinných domoch FOTO

Drzosť zlodejov nepozná hraníc! Hlohovskí policajti obvinili tínedžera (17), ktorý sa podľa mužov zákona v priebehu mája štyrikrát vlámal do rodinných domov v Dvorníkoch neďaleko Hlohovca.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovskí policajti v akcii: Tínedžer úradoval v rodinných domoch FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

„3. mája preliezol 2,2m vysoký plot na rodinnom dome a zo záhradného domčeka ukradol 50m hadicu s elektrickým navíjaním v hodnote 250 eur. Do tohto domu sa vrátil kradnúť aj tento týždeň,“ uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

V noci z utorka na stredu podľa slov Kredatusovej opäť preliezol vysoký plot, vzal päťlitrovú bandasku s benzínom a potom si všimol malý motocykel s kľúčom v zapaľovaní. „Na motocykli odišiel do Serede, kde ho hneď predal. Majiteľovi spôsobil škodu 1520 eur. Pri ďalších vlámaniach ukradol notebook, hotovosť, potraviny a mobilný telefón. Celková škoda, ktorú krádežami spôsobil, sa vyšplhala na 3120 eur,“ dodala policajná hovorkyňa.

Policajti vo štvrtok obviniil 17-ročného mladíka zo Šoporne z prečinu krádeže a porušovania domovej slobody. Obvinený sa v súčasnosti nachádza v resocializačnom centre.

Mladý zlodej úradoval vo viacerých rodinných domoch
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM