Erik Bojničan Správy

Hlohovec vydal varovanie pre celé územie mesta: Dôležité bezpečnostné upozornenie obyvateľom!

Hlohovec sa obracia na všetkých obyvateľov. Radnica vydala varovanie, ktoré platí pre celé územie mesta. Ľuďom sa rozhodla adresovať dôležité bezpečnostné upozornenie!

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec vydal varovanie pre celé územie mesta: Dôležité bezpečnostné upozornenie obyvateľom!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Hlohovec, ako uvádza radnica vo svojom vyhlásení, upozorňuje obyvateľov a návštevníkov mesta na nebezpečenstvo pádu stromov a konárov zo stromov v nepriaznivom počasí.

„Vzhľadom na meteorológmi avizované nepriaznivé poveternostné podmienky v najbližších dňoch prosíme verejnosť, aby sa počas búrok, dažďa a silného vetra nezdržiavali pod stromami a v ich bezprostrednej blízkosti,“ pokračuje referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová, podľa ktorej táto výstraha platí na celom území mesta.

Prečítajte si: V Hlohovci pozor na divoké počasie: Hrozia nám hromy-blesky, lejak aj krúpy!

Ako ďalej uvádza radnica, mesto Hlohovec a spoločnosť Mestská zeleň Hlohovec, s.r.o. robí všetky kroky na eliminovanie možného nebezpečenstva pádu stromov alebo ich častí. „V záujme vašej bezpečnosti a ochrany života a zdravia vás prosíme o rešpektovanie tohto upozornenia,“ uzavrela Hrinková Siebenstichová.

Môže vás zaujímať:

Fotky z Hlohovca, nad ktorými budete krútiť hlavami: Komu už len toto mohlo skrsnúť v hlave?!

Plánovaná veľká cyklotrasa v našom regióne: V návrhu koridorov figuruje aj lávka ponad Váh do Šulekova

Premýšľate, ako spestriť svojim detvákom prázdniny? Knižnica v Hlohovci chystá zaujímavý program

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM