Zuzana Jakubičková Futbal

Hlohovec rozniesol Smolenice

Futbalisti z Hlohovca sa dočkali prvého jarného víťazstva.

V 19. kole V.ligy – západ privítali domáci Hlohovčania, bez chorého Káčera a vykartovaných Doktora a Knížata, súpera zo Smoleníc.

Už v 10 min. utiekol po ľavej strane Čulák kde po jeho centri Krajčo pálil do brvna hosťujúcej bránky a odrazenú loptu potom poslal za chrbát brankára Sýkora. V 17 min. bolo už 2–0 keď center Kováča usmernil do brány Čulák. Domáci sa akoby uspokojili a vo vlažnom tempe dohrávali prvý polčas.

Po zmene strán v 49 min. Čulák vystrelil a jeho strela tečovaná hosťujúcim obrancom skončila v bráne. Hneď o dve minúty opäť najlepší hráč na ihrisku Čulák vyškolil obrancov súpera a zvyšoval na 4–0. V 58 min. nariadil rozhodca po faule na unikajúceho Sýkoru jedenástku, ktorú premenil Krajčovič. V 65 min. sa dostal ako striedajúci hráč na ihrisko Svíba a pár minút po úniku z pravej strany prihrával Sýkorovy na šiesty gól zápasu. V 87 min. opäť unikol Svíba a Roman Krajčo sa z blízka nemýlil. Bodku za stretnutím dal v 89 min. Sýkora, keď uzavrel skoré stretnutia na 8–0.

V následujúcom kole pocestujú Hlohovčania na ihrisko Kútov.

Foto: Jozef Lelovič

FC Slovan Hlohovec – Smolenice 8:0 (2:0)

Základná zostava FC Hlohovec: Pavlovčík – Kováč, Lehotský, Krajčovič, Majerník, Krajčo R., Hulík, Kakaščík, Vavrinec, Čulák, Sýkora Góly: Čulák (2), Sýkora (3), Krajčo (1), Krajčovič (1), Haverl (vlastný) Striedali: Krajčo V., Svíba, Broš

Výsledky 19.kola Šaštín-Stráže – Modranka 1:0 (0:0) Radošina – Petr. Ves 2:1 (2:0) Moravský Sv.Ján – V. Kostoľany 0:2 (0:1) Jacovce – Krakovany 3:1 (2:1) Križovany – Trebatice 1:0 (0:0) Hlohovec – Smolenice 8:0 (2:0) Radošovce – Krtovce 0:1 (0:0) Borský Mikuláš – Kúty 4:2

Tabuľka V. ligy – západ

hc_futbal1.4.
19
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM