Rôzne

Hlohovec dokáže byť na jeseň krásny. Neveríte? Sledujte FOTO ako dôkaz

Každé ročné obdobie má svoje čaro a rozhodne aj jeseň. Naše mesto počas nej dokáže vyzerať vskutku krásne. Pozrite si fotografie, ako hrá farbami.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec dokáže byť na jeseň krásny. Neveríte? Sledujte FOTO ako dôkaz
29
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Jeseň dokáže byť sychravá a nie príliš vľúdna na vonkajšie aktivity, čo sme zažili krátko po horúcom lete. V ostatnom období však ukázala svoju podstatne krajšiu tvár. Mohli sme sa ale mohli tešiť z Babieho leta, ktoré prinieslo vlnu krásneho počasia.

Príroda sa v tomto čase pomaly chystá na blížiacu sa zimu, no pohľad na vyfarbené stromy doslova dokáže pohladiť na duši. My sme sa vybrali s fotoaparátom na prechádzku do okolia rieky Váh. Nábrežie Andreja Hlinku, železničný most a hrádza zo západnej strany rieky ponúkli pestrofarebnú nádheru, ktorú si prišlo vychutnať mnoho ľudí.

Či už na prechádzke so svojimi miláčikmi, na bicykloch alebo len tak bez nejakého cieľa si obyvatelia vychutnávali pohľad na jesennú prírodu Hlohovca a blízkeho okolia. Pokiaľ ste tieto dni strávili doma napríklad s chrípkou, ktorej sa tiež v tomto čase darí, určite si nenechajte ujsť priloženú fotogalériu a pokochajte sa aj vy pohľadom na jeseň, ktorá hrá všemožnými farbami od výmyslu sveta.

Pokochajte sa touto nádherou: Do Hlohovca dorazila nefalšovaná jeseň
29
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Podarili sa aj vám zábery z Hlohovca, o ktoré by ste sa chceli podeliť? Napíšte nám na hlohovec@global24.sk.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM