Erik Bojničan Rôzne

Hlohovčania ukázali, akí sú šikovní: Dni nám spríjemňujú utešení snehuliaci

Zima doniesla snehovú nádielku aj do Hlohovca. Milovníci stavania snehuliakov nezaváhali a pustili sa do práce. Veď sledujte ich diela.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania ukázali, akí sú šikovní: Dni nám spríjemňujú utešení snehuliaci
12
Galéria

Na začiatku zimy to síce so snehom vyzeralo biedne, no aj v Hlohovci sme sa napokon dočkali snehovej nádielky. Tá sa vďaka mrazivému počasiu stále drží, čomu sa tešia všetci, ktorí holdujú zimným radovánkam. Kopec v Zámockej záhrade je počas voľných dní doslova obsypaný deťmi na sánkach či boboch. Na svoje si však v našom meste po bohatej aktivite Perinbaby prišli aj milovníci stavania snehuliakov.

Dokážu vyčarovať úsmev

Dôkazom toho je množstvo diel, ktoré vyrástli z vŕzgajúcej masy v Hlohovci. Niektorí postavení snehuliaci sú maličkí, iní zase značných rozmerov. No každý z nich počas prechádzky na čerstvom vzduchu dokáže vyčariť úsmevy na tvárach okoloidúcich.

Fantázii sa medze nekladú

A fantázii sa medze veru nekladú. Z bielej pokrývky ľudia vedia vyčarovať naozaj zaujímavé diela. Nechýbajú ani tradičné uhlíky a mrkvy, no tým to zďaleka nekončí. Ako pomôcky na dotvorenie týchto obľúbených snehových diel sú k videniu aj napríklad metly, kvetináče a všemožné iné doplnky.

„My sme pôvodne chceli spraviť Olafa z rozprávky Ľadové kráľovstvo, no nejako to nevydalo, tak sme proste stavali a vznikol z toho takýto fešák,“ opísal nám so smiechom svoje dielo napríklad mladý otecko z Hlohovca.

O tom, ako Hlohovčania popustili uzdu svojej fantázii sa môžete presvedčiť v našej fotogalérii. Zhliadnuť v nej môžete všakovaké výtvory :)

Utešené fotky z Hlohovca: Takýto snehuliaci nám rozdávajú radosť
12
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Chcete sa aj vy pochváliť svojim výtvorom zo snehu? Pošlite nám ho na hlohovec@global24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM