Erik Bojničan Hádzaná

Hlohovčania skrížia zbrane s ťažkým súperom: Fanklub však posiela jasný odkaz!

Hlohovskí hádzanári majú za sebou ťažký zápas na horúcej ruskej pôde a v odvete môžeme čakať tvrdý súboj o postup. Aké sú informácie o vstupenkách?

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania skrížia zbrane s ťažkým súperom: Fanklub však posiela jasný odkaz!
Zdroj: TASR

Hlohovským hádzanárom sa podarilo v Ruskom Astrachane súpera zaskočiť, keď v úvodnom meraní síl dlho gólovo dominovali. Ruský tím až v záverečných minútach strhol vedenie na svoju stranu. Naši v určitých chvíľach dokázali viesť až rozdielom piatich gólov. Výsledok 33:29 v prospech Astrachanu tímu však dáva do odvety šancu na postup.

„Zápas sme mali rozbehnutý veľmi sľubne a do odvety sme mohli ísť aj s lepším výsledkom. V nedeľu samozrejme cítime šancu, nesmieme si pripustiť nejaký tlak a musíme hrať uvoľnene tak ako prvý polčas v Rusku. Je za nami ešte len polčas tohoto súboja a my urobíme všetko pre to aby sme sa v nedeľu po zápase tešili z postupu my,“ povedal pre Hlohovec 24 brankár Sporty Marián Žernovič.

Hlohovský brankár Marián Žernovič
Hlohovský brankár Marián Žernovič / Zdroj: TASR

Prečítajte si: Zavíta k nám discgolfová elita: Hlohovec bude hostiť majstrovstvá Slovenska

V Hlohovci teda môžeme očakávať tvrdý boj o ďalšie účinkovanie v pohárovej Európe. Bude pri tom aj vynikajúci fanklub Hlohovčanov, ktorý posiela jasný odkaz.

„Fanklub je pripravený v plnej sile a bude hnať celý tím dopredu! Dúfam, že každý, kto si nájde cestu do haly nám svojimi hlasivkami pomôže, lebo štvorgólové manko dokážeme všetci spolu stiahnuť a znova dostaneme príležitosť ukázať sa v tretom kole,“ povedal Peter Jombík z fanklubu Sporty Hlohovec.

Vstupenky na odvetný zápas 2. kola Pohára EHF Sporta – Astrachan, ktorý sa uskutoční v nedeľu 16. októbra v športovej hale Na Zábraní (14:00), budú podľa stránky klubu v predaji v pokladni 16. októbra dve hodiny pred zápasom. Cena vstupenky je 6 eur, dôchodcovia a mládež nad 15 rokov – 3 eurá.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Hádzanári Sporty Hlohovec sa môžu spoľahnúť aj na skvelých fanúšikov
4
Galéria
Foto: Róbert Jakubička
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM