Zuzana Jakubičková Rôzne

Hlohovčania na dovolenke v Chorvátsku: Namiesto letnej pohody ich čakal zlý sen!

Objednali si dovolenku, no namiesto slnka, mora a oddychu ich čakal zlý sen. Cestovná kancelária, s ktorou Hlohovčania vycestovali, za nich podľa ich slov nezaplatila ubytovanie ani dopravu. Unavení a nahnevaní sa tak museli vrátiť domov.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania na dovolenke v Chorvátsku: Namiesto letnej pohody ich čakal zlý sen!
Zdroj: Webnoviny.sk

Pani Daniela s manželom a dcérkou (2) z Hlohovca si chceli ísť vyraziť za letným relaxom a pohodou za hranice. Rozhodli sa objednať si dovolenku cez cestovnú kanceláriu. Všetko prebiehalo ako obyčajne. Po niekoľkých hodinách strávených v autobuse dorazili v sobotu ráno na miesto vytúženej dovolenky. A o dobrú náladu začali postupne prichádzať. „Prvé znechutenie prišlo, keď sme sa dozvedeli, že musíme čakať do 14:00 hod., aby sme sa mohli ubytovať,“ hovorí Daniela.

Unavení z cesty prečkali niekoľko hodinové čakanie. Ďalší šok prišiel po 14:00 hod., keď zistili, že ich neubytujú. „Ubytovania sme sa nedočkali. Začali sme sa vypytovať a dozvedeli sme sa, že cestovná kancelária nezaplatila za ubytovanie a ani za dopravu. Povedali nám, že sa to nestalo prvýkrát a majú s cestovkou problémy už dlhší čas,“ tvrdí rozhorčene pani Daniela.

Po niekoľkých neúspešných telefonátoch s vedením cestovnej kancelárie im nezostávalo nič iné, len sa vrátiť domov. „Samozrejme, že sme nič nevyriešili. Nebyť ochotných pánov autobusárov, ešte dnes trčíme v Chorvátsku, bez prostriedkov iba so sľubmi,“ sťažuje sa Daniela.

Unavení, znechutení a bez peňazí sa dovolenkári v nedeľu ráno dostali domov. „A to ešte nie je to najhoršie. Ľudí, ktorých vysadili v iných destináciách, tam nechali,“ tvrdí Daniela. Momentálne sa im podľa nej vybavuje preprava naspäť na Slovensko.

„Od vedenia CK sme sa dozvedeli len to, že niektorí už boli vyplatení v plnej sume, no niektorí na svoje peniaze stále čakajú. Ako sa sama vyjadrila dostanú 100% sumy, ktorú zaplatili za dovolenku", dodala na záver Daniela.

Cestovnú kanceláriu sme chceli požiadať o reakciu. Skontaktovať sa nám s ňou však aj napriek niekoľkým pokusom nepodarilo, preto sme sa rozhodli neuviesť jej meno.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM