Erik Bojničan Rôzne

Hlohovčania, čo by vám nemalo ujsť: TOP 5 najzaujímavejších článkov týždňa

Aj počas tohto týždňa sme vám priniesli všakovaké informácie. Teraz vám stačí jeden klik a môžete si prečítať výber 5-tich najzaujímavejších článkov.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania, čo by vám nemalo ujsť: TOP 5 najzaujímavejších článkov týždňa
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Stres pred koncertom

Jedným z lákadiel sobotného večera počas Michalského jarmoku v Hlohovci bola určite trnavská kapela Hudba z Marsu. V Hlohovci to parádne odpálili. Ich príchod na koncert však sprevádzala nevšedná a podľa ich slov stresujúca situácia.

História ožije

História, ktorá sa odohrávala na hlohoveckom zámku opäť ožije. Môžete sa vydať na cestu po stopách kráľovnej čarodejníc, počas podujatia Ozveny zabudnutých nárekov, ktorá sa bude konať v našom meste.

Veľkolepá slávnosť v obrazoch

Leopoldovská pevnosť aj celé mesto zažilo veľkolepú slávnosť. Súčasťou pomenovania brán a bášt bol historický sprievod, aký sa len tak nevidí. Takto to počas podujatia vyzeralo.

Majstrovstvá Slovenska v Hlohovci

V Hlohovci sa chystá ozajstná lahôdka pre nadšencov netradičných športov. Naše mesto už čoskoro bude hostiť Majstrovstvá Slovenska v discgolfe, počas ktorých si v akcii budete môcť pozrieť elitu tohto športu.

Dojímavý príbeh sympaťáka

Do Hlohovca si to namierili psíky od výmyslu sveta. Iba jeden z nich však získal titul Fraštacký sympaťák. Stala sa ním fenka Aisha. Toto je jej príbeh.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM