Erik Bojničan Kultúra

Hlohovčania, bez tohto by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD

Nový týždeň je tu! Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad podujatí, na ktoré sa v Hlohovci oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania, bez tohto by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

KINO: Niko Pirosmani

Štvrtok 4. február o 20:00, Kino Úsmev

Film, ktorý nám chce priblížiť tajomný proces umeleckej tvorby a naučiť vidieť krásu v najvšednejších životných prejavoch. Takže je tu filozoficky ladená filmová balada o neľahkom životnom údele maliara – naivistu Nika Pirosmanišviliho. Neobyčajne emotívne sa tu prejavuje jeden zo základných motívov Šengelajovej tvorby – motív samoty, tu prezentovaný ako pocit odcudzenosti čestného umelca v spoločnosti.

KINO: Griswoldovci

Piatok 5. február o 19:00, Kino Úsmev

Tak a mame tu ďalšiu komediálnu drámu generácie Griswoldovcov, ktorá v tom opäť lieta. Dospelý Rusty (Helms) kráča v stopách svojho otca a v nádeji na posilnenie rodinných pút sa rozhodne prekvapiť svoju ženu Debbie (Applegate) a ich dvoch synov cestou späť do Ameriky, do rodinného „obľúbeného zábavného parku" Walley World.

Ples Poľnohospodárskeho družstva Hlohovec

Piatok 5. február o 19:00, Empírové divadlo

Plesová sezóna je v plnom prúde a výnimkou nie je ani naše mesto. Tancovačka, ktorá sa chystá v Empírovom divadle je pod záštitou Poľnohospodárskeho družstva Hlohovec.

KINO: Mimoni

Sobota 7. februára o 17:00, Kino Úsmev

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo vlastne ti žltučkí a k zjedeniu roztomilí Mimoni dobrovoľne slúžia Gruovi, zloduchovi s veľkým Z? Odpoveď Vám prináša animovaná komédia Mimoni, ktorá z nich konečne a zaslúžene robí hlavné postavy ich vlastného príbeh. Tak nezabudnite si prísť pozrieť animovanú rodinnú komédiu na ktorú ste predsa čakali!

KINO: Macík 2

Sobota 7. február o 19:00, Kino Úsmev

Hádam nie ste prekvapení? Áno to som ja plyšový Medvedík. Veď viete, že mne nestačí iba chodiť, rozprávať, fajčiť a milovať blondíny. Čaká na Vás mimoriadne úspešná komédia o Medvedíkovi, ktorá Vám názorne predviedla, že keď ste plyšu, nič Vás nezastaví, aspoň čo sa humoru týka. Dobré príbehy končia svadbou, ten náš ho začína.

Sexy po 40

Nedeľa 7. február o 19:00, Kino Úsmev

A máme tu komédiu ako vyšitú. Sandy je šťastne vydaná, má 2 deti a myslí si, že už jej v živote nič nechýba. No jedného dňa náhodou odhalí neveru svojho manžela. Rozhodne sa k radikálnemu kroku: opustí ho a presťahuje sa i s deťmi do New Yorku. Nájde si prácu, priateľov a začína nový život. A tu ako by zázrakom nečakane jej vstúpi do života sympatický mladíček Aram. A tak Sandy začína nechtiac podliehať jeho neodolateľnému chlapčenskému šar­mu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM