Erik Bojničan Šport

Hlohovčan Púček ukončil sezónu: V ťažkej konkurencii so skvelým umiestnením!

Hlohovský kulturista Michal Púček dal počas medzinárodnej súťaže v Nemecku parádnu bodku za jeho súťažným rokom. Ako bude vyzerať jeho oddych?

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčan Púček ukončil sezónu: V ťažkej konkurencii so skvelým umiestnením!
Zdroj: Archív Michal Púček

Kulturista Michal Púček má za sebou náročný, no veľmi úspešný súťažný rok. Bodku za ním dal počas posledného novembrového víkendu na súťaži Ms. & Mr. Universe federácie Nac Internacional, ktorá sa konala v nemeckom Hamburgu.

Medzi desiatkami športovcov z krajín zo všetkých kontinentov sa Hlohovčan predstavil vo výbornej forme, napriek vyčerpávajúcemu obdobiu, ktoré mal za sebou. V nabitej konkurencii sa mu podarilo dostať na stupne víťazov, kde obsadil skvelú striebornú priečku.

Zdroj: Archív Michal Púček

„Pocity po súťaži sú úžasné, som spokojný s druhým miestom a hlavne, že už je po diéte. Konkurencia bola veľmi ťažká z celého sveta. O to viac si cením tento úspech. Prvé miesto obsadil zaslúžene pretekár z Izraela. Súťaž to bola posledná, šiesta v poradí a to už som šiel fyzicky na doraz,“ povedal pre Hlohovec 24 M. Púček, ktorému sa darilo aj na predošlých súťažiach, ktorých sa zúčastnil.

Z rumunského meste Oradea, kde sa konali medzinárodné majstrovstvá v kulturistike s názvom Trofeul Hercule 2016 si odniesol víťazstvo. Predstavil sa aj v Írsku na Majstrovstvách sveta WFF – Svetovej fitness federácie či na Mr. Universe Nabba v anglickom Birminghame, ktorá sa radí medzi súťaže najťažšieho kalibru. Tam získal piatu priečku, ktorú si podľa jeho slov veľmi cení.

„Vo federácii Nabba je tá najtvrdšia konkurencia. To piate miesto je v skutočnosti môj najväčší úspech, lebo Nabba Universe je top súťaž,“ povedal hlohovský športovec.

Ako to u Hlohovčana vyzerá s vyhliadkami na oddych? „Odpočinúť si viem a chodievam aj trénovať. To už je súčasť môjho života,“ prezradil s tým, že keď trénuje a pripravuje pretekárov na súťaže, je to jeho odpočinok a zároveň aj jeho koníček. „Ale aj tak sa už teším na zaslúženú dovolenku na Kanárske ostrovy, na ktorú odchádzam už túto sobotu,“ dodal M. Púček.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Fotogaléria: Hlohovský Kulturista Michal Púček parádne reprezentuje naše mesto
16
Galéria
Zdroj: Archív Michal Púček
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM