Erik Bojničan Šport

Hlohovčan Michal Púček s parádnym úspechom: Víťazstvo na medzinárodnej súťaži!

Kulturista Michal Púček robí Hlohovcu vo svete dobré meno. V ťažkej konkurencii sa mu podarilo vyhrať na medzinárodnej súťaži!

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčan Michal Púček s parádnym úspechom: Víťazstvo na medzinárodnej súťaži!
Zdroj: Archív Michal Púček

Robí nášmu mestu dobré meno. Napriek tomu, že Hlohovčan Michal Púček medzi kulturistami patrí do kategórie nad 40 rokov, jeho formu mu môžu závidieť aj podstatne mladší športovci.

Začiatkom októbra sa vo svete kulturistiky skloňovalo práve meno nášho športovca. V rumunskom meste Oradea sa konali medzinárodné majstrovstvá v kulturistike s názvom Trofeul Hercule 2016. Na tomto športovom podujatí Michal Púček Hlohovec veľmi úspešne reprezentoval.

O tom, že vo svojej kategórii patrí medzi špičku presvedčil aj porotcov. Na medzinárodnej súťaži, ktorej sa zúčastnilo približne šesť desiatok súťažiacich si Michal Púček vybojoval dve prvé miesta. Prvenstvo tak vďaka nemu putuje do Hlohovca!

Zdroj: Archív Michal Púček

M. Púček sa do súťažného kolotoča vrátil po dvojročnej pauze v roku 2015. Od svojho návratu sa mu podarilo zbierať úspechy na viacerých podujatiach. V uplynulých týždňoch sa predstavil hneď na dvoch významných súťažiach. Na Mr. Universe Nabba v anglickom Birminghame, ktorá sa radí medzi súťaže najťažšieho kalibru, mu medailové priečky ušli len tesne. V ťažkej konkurencii vo svojej kategórii obsadil konečné piate miesto.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Fotogaléria: Hlohovský Kulturista Michal Púček parádne reprezentuje naše mesto
16
Galéria
Zdroj: Archív Michal Púček
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM