Erik Bojničan Rôzne

Hľadáte zábavu či vhodný oddych? Nový týždeň s prehľadom ako šitým pre Hlohovčanov

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Hlohovci zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte zábavu či vhodný oddych? Nový týždeň s prehľadom ako šitým pre Hlohovčanov
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Klenoty trinástej komnaty – depozit 16

pondelok – piatok – 8:00 – 16:00, sobota – nedeľa – 13:00 – 18:00, Vlastivedné múzeum v Hlohovci, Františkánske námestie

Azda už každý Hlohovčan bol raz v živote vo Vlastivednom múzeu. Isté ale je, že tieto exponáty ešte nevidel skoro nik! Viac o výstave si môžete prečítať v článku: Výnimočná výstava v Hlohovci: Múzeum otvára jednu zo svojich trinástych komnát!

Farmárske trhy

Utorok 19. apríl 2016 od 8:00 do 18:00, Nám. sv. Michala v Hlohovci

Dobroty od farmárov a výrobky priamo od remeselníkov by sme čoskoro mohli mať aj v Hlohovci. Poslanci o Farmárskych trhoch budú rozhodovať už čoskoro. Čo by sme na nich mohli dostať sa dočítate v článku: Odklepnuté: Hlohovec bude mať Farmárske trhy, prvé už v apríli!

Gašparko a drak

Streda 20. apríl 2016 o 17:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Bábková hra pre najmenších. V hre sa rozpráva o tom, ako Gašparko s princom idú oslobodiť princeznú od draka. Počas hry Gašparko komunikuje s deťmi a zapája ich do deja. O dobrú zábavu teda určite nebude núdza.

KINO: Láska z Khon Kaen – FK URANIA 1919

Štvrtok 21. apríla o 20:00, Kino Úsmev

Thajsko, ČT, 122 min, Režisér: Apichatpong Weerasethakul/2015

Vojaci trpiaci tajomnou spavou nemocou sú premiestnení do provizórnej nemocnice v bývalej škole. Na tomto mieste plných spomienok zažije mnoho prekvapení Jenjira, žena v domácnosti a dobrovoľníčka, ktorá dozerá na Itta, vojaka, ku ktorému nechodí na návštevu žiadni príbuzní. Spriatelí sa s Keng, mladou ženou, ktorá funguje ako médium a svoje psychické sily využíva k sprostredkovaniu komunikácie medzi mužom v kóme a ich najbližšími. Mágia, uzdravovaní, milostná romanca a sny sú súčasťou Jenjiriny nenásilné cesty za hlbším poznaním sebe sama i sveta, ktorý ju obklopuje

KINO: Hra na utrpenie

Piatok 22. apríl o 19:00, Kino Úsmev

Tabitha, Shelby, Lisa sú to dávne kamarátky. Každá z nich však kráča svojou cestou. Budú ale prežívať ten istý hrozný osud, lebo sa vracia na oko nevinná udalosť z ich školských rokov, aby ich naplnila hrôzou. Čosi – ktosi – chce odplatu: zvrátenú… rafinovanú… výsmešnú, vražednú pomstu. Tri ženy a ďalšie obete musia v kamennej sieni, plnej väzenských ciel, podstúpiť krutý boj o prežitie. Kto bude žít? Kto zomrie? Všetko sa deje pre čosi zábavu. Vzniká nový filmový nájazd do ríše hororu.

Hudobno-zábavný večer

Piatok 22. apríl 2016 o 19:00, Keltský dvor (pešia zóna), M. R. Štefánika 13

Poriadna aprílová veselica, kde sa predstaví hneď niekoľko umelcov. Účinkujú: Hudobná skupina Trend, Pavol Laták, Harmonikár Milan Perný s Marekom, Orions, AT Band

Fraštacký trh – jarná edícia

Sobota 23. apríl 2016 od 9:00 do 17:00, Park pri Františkánskom námestí

Fraštacký trh, opäť prinesie do Hlohovca deň plný rozličných chutí, vôní a mnohého iného. Spestrením budú rôzne sprievodné aktivity ako napr. hudobná produkcia domácich Fraštackých ale i iných kapiel, rôzne vystúpenia, tvorivé dielne pre deti, detský kolotoč a mnoho iného.

KINO: Škatuliaci – Detské predstavenie

Sobota 23. apríl o 17:00, Kino Úsmev

V Sýrečkove nie je radno vychádzať po zotmení. Z podzemných chodieb vyliezajú podivné tvory – Škatuliaci, ktorí kradnú všetko, čo im príde pod ruku. Raz vraj dokonca ukradli malého chlapca! A práve tento ukradnutý chlapec Vám v tomto dobrodružnom a zábavnom filme prezradí, že to všetko sú iba bohapusté lži a „kecy v kleci“.

KINO: Straight Outta Compton

Sobota 23. apríl o 19:00, Kino Úsmev

Ulica kalifornského Comptonu bývala jedným z najnebezpeč­nejších miest v Amerike. Práve teraz, v mieste, ktorého život riadili drogové gangy a pravidelné policajné záťahy, sa narodilo päť chlapcov, ktorí odtiaľto dokázali vypadnúť. Zo svojej frustrácie, nenávisti a naštvania sa rozhodli vyspievať. Stvorili žáner „gangsta rap" a skupinu N. W. A., ktorá patrí k najkontrover­znejším hudobným zostavám histórie.

KINO: Blikajúce svetlá

Nedeľa 24. apríl o 19:00, Kino Úsmev

Torkild, vodca gangu kodaňských zlodejíčkov, túži previesť svoj posledný zločin, ktorý mu zaistí bezstarostný život v cudzine. Stretne ho šťastie v podobe Muža z Fara, bezcitného kriminálnika, ktorý ho najme spolu s troma kumpánmi, aby ukradli vrece so štyrmi miliónmi dánskych korún. Štvorlístok sa rozhodne utiecť do Barcelony. Cestou sa im ale pokazí auto, pričom objavia opustený dom, ktorý býval kedysi reštauráciou. Ponúkne sa im tak šanca vybudovať si rodinný život, ktorý im vždy chýbal.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM